Haberler

Alfa Romeo, 156’nın Boşluğunu Dolduracak




Alfa Romeo birkaç gün önce casus fotoğrafları otopark.com’da da yayınlanan, dış görünüm olarak Maserati’nin Ghibli modelinin kısaltılmış versiyonu olan yeni Giulia ile beklentileri yükseltmişti. Geçtiğimiz günde bağımsız tasarımcı Thorsten-Krisch merakla beklenen 2016 model Giulia Quadrifoglio Verde’nin tasarımlarını resmi olarak paylaştı.

Alfa Romeo ile Thorsten-Krisch arasında yapılan anlaşmaya göre tüm karar yetkisi ünlü tasarımcıda olacak. Giulia Quadrifoglio Verde’nin Alfa Romeo’nun efsane modeli 156’dan kalan boşluğu doldurmak amacıyla tasarlandığı açıklandı. Alfa Romeo Stil Merkezi ile Avrupa Tasarım Enstitüsü öğrencilerinden oluşan kalabalık bir ekip tasarım ve planlama konusunda Thorsten-Krisch’e destek veriyor. Fiat Chrysler Baştasarımcısı Lorenzo Ramaciotti, Giulia Quadrifoglio Verde için yaptığı ”stili ile meydan okuyor” açıklaması dikkat çekti. Yapılan planlamalarda bir aksaklık olmazsa 2016 yılının başında piyasada olacak.

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. Mükemmel bir tasarım ve görünüm…
    Eğer fiyat konusunda da ulaşılabilir olursa , hele ki 1.6 dizel seçenekle gelirse kapışılır…

  2. Arkadan itiş olacağı kesin gibi zaten, inşallah arkadan itiş yaptık motor uymadı deyip 1.6 seçeneklerinden mahrum bırakmazlar. Adam akıllı misal yeni ZF9 gibi bir şanzımanda gömerlerse iyi iş yapar garanti.

  3. Bu oranlarla çkarsa s serisine 7 serisine rakip ölçülerde olur araç muhtemelen. Bunlar render sketchleri gibi duruyo oranlar muhtemelen değişecektir. 2016 da çıkması olanlanıyorsa şu anda tasarımın bitmeye yakın olması ayrıntılarla çalışılıyo olması lazım. Bunlar daha taslak üzerinden yapılmış sketch renderları. Model tam bitseydi gerçekçi render koyulurdu. Ama zaten 1 sene kala internete düşer onlar lansman zamanına yakın zamanda. Bakalım ne çıkacak

  4. Bu fotoğraflar ve tasarım en çok Sinan KOÇ ‘un ilgisini çekmiştir 😉 Alfa abi ya :)))

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu