Haberler

Hyundai i20 Coupe




Hyundai 2015 yılının bahar dönemine hazırladığı i20 coupe modelinin çizimlerini yayınladı. i20 coupe, beş kapılı kardeşi gibi baştan aşağı Almanya Rüsselsheim’de tasarlandı. Beş kapılı i20 ile karşılaştırıldığında sportif yapısı ve keskin çizgileriyle dikkat çekiyor. Tüm bu özellikleriyle ismi dışında yeni bir model izlenimi yaratmakta.

Hyundai’den yapılan açıklamaya göre; i20 coupe modelinin 2015’in Şubat ayında üretim hattına girmesi ve bahar aylarında ilk teslimatların yapılması planlanıyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Arka tampon İbiza cupra, arka farlar ve yan aynalar Leon…
    Lastikler ve çamurluklar resimdekiler ile alakası olmaz. Hyundai hiç girmesin bu işlere, ayağı yerden kesecek, 3.dünya ülkeleri için şirket arabaları üretsin, ya da yeni marka satın alıp-yaratıp onun üstünde deneyebilir.
    Logoyu görünce içerideki ucuz plastiğin kokusunu alabiliyorum.

  2. geçenlerede şirket aracı olan i20 dizel en boş modelini kullandım gayet beğendim başlıca motor olarak benim fiesta mk6 1.4 tdci ye göre başarılı ayrıca iç olarak ve ön konsol olarak ben de c sınıf bir araç kullanıyormuş hssi uyandırdı i20 sınıfına göre gayet geniş ferah bir araç aslında binmeden önce ben de o hyundai logosunu görünce bir kalitelissizlik hissi uyandırmıştı ama gezt e göre hyundai i20 de bayağı bir aşama kaydetmiş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu