Haberler

Yeni Hyundai i20 detaylandı




Hyundai yeni i20 için güncel ayrıntıları ve fotoğrafları yayımladı.

Hyundai tarafından yapılan açıklamada iki farklı renge sahip, yumuşak malzeme kullanılan yeni Hyundai i20’nin iç kalite olarak segmentinde bulunan modellerin en iyilerinden biri olacağını belirtti. Güney koreli üretici son derece dayanıklı olduğu belirtilen Termal Plastik Olefin (TPO) adında malzeme kullandığını bildirdi.

Yeni Hyundai i20 ile gelen önemli özellikler arasında otomatik katlanır yan aynalar, ön ve arka park yardımı, üzerinde USB port barındıran 7 inçlik entegre uydu navigasyon sisteminin de standart olarak sunulacağı açıklandı.

Hyundai Motor Avrupa ürün yönetimi ve fiyatlandırma başkanı Christian Loer, müşterilerin iç mekanda potensiyel olarak ön göğüs, kapılar ve direksiyon simidi gibi unsurlara daha fazla dokunduğu için yumuşak ve kaliteli malzemeden üretilmesi gerektiğini söyledi.

Yeni i20’nin Avrupa modeli ilk olarak beş farklı motor seçeneğiyle sunulacak. Benzinli üniteler arasında 1.25 litrelik 74 hp (55 kW) ve 83 hp (62 kW) gücündeki üniteler sadece 5 ileri manuel şanzıman ile sunulacakken, 1.4 litrelik 99 hp (73 kW) gücüne sahip ünite 6 ileri manuel yada 4 ileri otomatik şanzıman ile alınabilecek.
Dizel olarak sunulacak motorlar arasında 1.1 litrelik 74 hp (55 kW) yada 1.4 litrelik 89 hp (66 kW) bulunurken bu motorlar 6 ileri manuel şanzımanla sunulacak.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Şık ve kaliteli görünüyor (tabi bu full versiyon) fiyatları nasıl olacak bakalım…

  2. gerçekten çok iyi olmuş. eğer i 30 da bu kadar iddialı gelirse asıl c segmenti karışır 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu