Haberler

Mitsubishiden Outlander PHEV Concept-S için Paris öncesi teaser




Mitsubishi Paris Otomobil Fuarında önümüzdeki ay tanıtılacak Outlander PHEV Concept-S için iki adet teaser görüntü yayınladı.

2 yıl önce Paris Otomobil Fuarında tanıtılan Outlander PHEV modelinin ardından bu sene Concept-S ‘ in aynı organizasyonda tanıtılması bekleniyor. Outlander tekrar üstüne daha da fazlasını koyarak geleceğe benziyor. Special Package adıyla tanımlanan yeni model, Outlander PHEV’ e özgün olarak geliştirilmiş sürüş deneyimi yeni iç mekan ve dış tasarımıyla birlikte gelecek.

Aracın donanımı hakkında henüz net bir açıklama olmasa da 4 silindirli, 12 kwh lithium-ion pile sahip iki adet elektrik motoru ile birlikte 200 beygir gücünde turboşarjlı bir motora sahip olacak. 0-100 km hızlanması ise 11 saniye civarlarında olacak.

Şuan üretimde bulunan Outlander PHEV mevcut elektrik gücü ile 55 km ve hibrit modda ise 800 km yol katedebiliyor. Bu 100 km’ de 1.6 litre benzin tüketimi demek. Yeni Outlander PHEV’ in en önemli özelliği ise elektrik motorunun pili bittiğinde benzinli motor jeneratör görevi üstlenip pili şarj edebiliyor olması.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S’ in görücüye çıkacağı 2014 Paris Otomobil Fuarı 2 Ekim’ de başlayacak.

OutlanderPHEVConceptSBack

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu