Haberler

Volkswagen makyajlı Touareg ile yeni dizel motorunu tanıttı




Volkswagen makyajlı Touareg motor seçeneklerine eski 241 hplik 3.0 TDI’ın yerine yeni V6 TDI 258 hp motorunu ekledi. Eski motorun tüketimi 7.2 L/100 km iken yenisi 6.6 L/100 km değerini 8 ileri otomatik şanzıman ile yakalayabiliyor. CO2 emisyon değeri ise 174 g/km.

Daha önceden de açıklandığı gibi yeni V6 motor yeni bir katalitik konvertöre sahip ve Euro-6 uyumluluğu da mevcut. Aracın yeni teknolojileri arasında, hızlanmaya gerek duyulmadığı zaman motor ile şanzıman arasındaki bağlantıyı kesmesi de var. Bu da yakıt tüketiminin düşmesinde büyük pay sahibi.

Bu yılın ekim ayından itibaren satışa sunulacak olan makyajlı Touareg’de opsiyonel havalı süspansiyon ve Google Earth, Street View gibi çevrim içi sistemler de mevcut.

Erdem Erkin Erdoğan

Kendimi bildim bileli var olan otomobil tutkum otopark.com ile yarı amatör hale dönüştü.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Volkswagen Touareg 2018 yılı için yenileniyor. Yeni Touareg Atlas ve Arteon’daki gibi Volkswagen’in yeni nesil tasarım çizgilerine sahip olacak. Yeni Touareg Volkswagen’in T-Prime GTE konsepti temelli bir araç olacak. Yeni model güncel Touareg’e oranla daha lüks bir iç mekana sahip olacak. Şu an piyasada bulunan Touareg 2011 yılından beri satışta

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu