Haberler

Lamborghini Paris’de yeni modelini tanıtacak




Huracan’ı piyasaya çıkarmalarının üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen Lamborghini, çalışmaya durmadan devam ettiğini açık bir şekilde gösteriyor. Taslağı dağıtırlarken hiçbir açıklama yapmamış olmaları, otomobil dünyasının ilgisini ve konsantrasyonunu bir anda üzerilerine toplamalarını sağladı. Ancak açıklama olmadığı için Lamborghini Paris’de aracı tanıtana kadar ortalıkta birçok spekülasyon dolaşacağa benziyor.

Taslaktaki aracın tasarımının daha çok coupe’ye benzemesine rağmen birçok insan Lamborghini’nin Huracan’dan sonra aynı tipte bir araç yerine, kendine özgü bir tasarıma sahip farklı bir sınıfa yöneleceğini düşünüyor. Ayrıca bu bakış açısı şirketin pazar payı ve gelir stratejilerine de uyum sağlıyor. Bunun dışında Lamborghini’nin artık sadece performans araçları yapmaktan vazgeçmesi, diğer bir değişle sıcak yorganın altından çıkması gerektiği de düşünülüyor. İşte bunlar gibi spekülasyonların en olabilir olanlarını ise otopark.com takipçileri için şöyle derledik.

1- Ultra Lüks SUV. Lamborghini Urus konsepti için daha önce sitemizde yayınlanan VW grubunun Urus’a onay verdiği haberini paylaşmıştık. Ancak Lamborghini yeni konsept bir araç mı tanıtır yoksa seri üretime geçecek Urus’u mu tanıtır orası belli değil.

2- 4 kapılı Coupe. Aston Martin Rapide, Maserati Quattroporte, Porsche Panamera gibi araçların arasına girip pazar payını alabilir.

3- Aventador ya da Huracan’ı temel alarak,  limited edition (sınırlı sayıda üretilecek) bir supercar. Daha önce Veneno ya da Sesto Elemento’da olduğu gibi.

4- Yeni bir 2+2 supercar. Lamborghini dağıttığı taslağın üzerine “Once perfection is achieved, you can just double it” (Bir kere mükemmeliyete eriştiğinizde, onu iki katına çıkarabilirsiniz.) yazdı. Yeni çıkan Huracan modeliyle bu yazı birleştiği zaman ortaya 2+2 supercar fikri geliyor.

Bütün bu spekülasyonların bitmesi için son gün ise 2 Ekim saat 9.50. Ancak o güne kadar daha birçok spekülasyon ortalıkta dolaşacak gibi duruyor.

 

Erdem Erkin Erdoğan

Kendimi bildim bileli var olan otomobil tutkum otopark.com ile yarı amatör hale dönüştü.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. küçük bir düzeltme yapayım gözünüzden kaçmış herhalde. Perfection un anlamını performans olarak çevirmişsiniz mükemmeliyet olacaktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu