Haberler

Artık onun da tavanı açılıyor




BMW, Paris’de ilk cabrio 2 Serisini tanıttı.

Üstü açık en küçük BMW olan modelin kumaş tavanı 20 saniye içinde açılıp kapanabiliyor ve bu işlemleri 50 km/s hıza kadar gerçekleştirebiliyor. Ayrıca tavanı siyah, kahverengi, gümüş efektine sahip kahverengi ve antrasit renkleriyle alınabiliyor ve önceki 1 serisi cabrio modeline göre ekstra izolasyon ile önde 5 dB arkada 7 dB yalıtım sağlıyor.

Tavanı açılsa da özünde bir 2 serisi olan modelin motor seçenekleri de kardeşinden pek farklı değil. 4 silindirli 2 litrelik 184 HP ve 245 HP benzinli seçeneklerinin yanında 186 HP üreten 2 litrelik dizel ünite de seçenekler arasında yer alıyor. Ailenin ağır topu ve en eğlencelisi M235i Convertible ise BMW adına yakışan 6 silindirli 3 litrelik üniteye sahip. 326 HP güç ve 450 Nm güç üreten ünite afacan cabrioyu 0’dan 100’e 5.2 saniyede taşıyor. 8 ileri otomatik şanzıman ile satın alırsanız bu süre 5 saniyeye düşüyor.

Yerini aldığı modelden daha büyük olan 2 Serisi Convertible, tavan kapalıyken %9, tavan açıkken ise %7 daha fazla bagaj hacmi sunuyor.

Model ayrıca xDrive seçeneğiyle de alınabilecek ve önümüzdeki yıl şubat ayından itibaren teslim edilmeye başlanacak.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu