Haberler

Mondeo ST fotograflarda kaldı




Ford Mondeo ST220 piyasaya çıktığı dönem de Jeremy Clarkson da dahil birçok otomobil yorumcusunun beğenisini kazanmıştı. Üstelik bulunduğu fiyat aralığına göre oldukça iyi olmasına rağmen çok fazla talep görmedikten sonra yeni jenerasyonda ST serisini kaldıran Ford yakın zamanda piyasaya çıkacak olan dördüncü jenerasyonda da ST amblemini geri getirmeyi planlamıyor. Peki, Mondeo ST üretilseydi nasıl olurdu? Bu sorunun cevabı X-Tomi Design şirketinden geliyor. ST’nin nasıl görünebileceğine dair renderlar hazırlayan şirket aslında nasıl bir güzelliği kaçırdığımızı gözler önüne sermiş. Piyasaya çıksaydı büyük ihtimale Mustang’in 2.3 litrelik motoru ile donatılması beklenen Mondeo ST Ford hayranları için büyük bir kayıp. Umarız Ford düşük satış rakamlarını umursamaz ve dördünü jenerasyon ile ST amblemini hayata döndürür.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Keşke üretilip Türkiye’ye gelseydi. Mustang’e benzediği için hemen alırdık. 🙂

  2. Bu vergilerle alınmazdı zaten.Tasarımı güzel arka stopları maserati önler aston martin 😀

  3. Çıksa da ülkemize gelmez , gelse de sen ben alamayız zaten vergisiydi fiyatıydı diyerek , fotoğraflarda kalsın en iyisi .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu