Haberler

Alfa Romeo Giulietta, Ekim ayına özel fırsatıylarla




Tofaş çatısı altında temsil edilen Alfa Romeo, kompakt sınıftaki başarılı temsilcisi Giulietta’ya sahip olmak isteyen otomobil tutkunları için Ekim ayında çok özel fırsatlar hazırladı.

Koç Fiat Kredi’nin desteğiyle yürütülen kampanyada, Alfa Romeo Giulietta’ya 3 eşit taksitte ödeme imkânı ve 4.000 TL takas indirimiyle sahip olunabiliyor. Müşteriler kampanya kapsamında, yeni Giulietta için 2014, 2015 ve 2016’nın Ekim aylarında ödenecek 25.425 TL’lik 3 eşit taksitli cazip ödeme fırsatından yararlanıyor. Yeni Alfa Romeo Giulietta, 67.300 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Alfa Romeo’nun küçük sınıftaki iddialı modeli MiTo için sunduğu cazip indirim fırsatı ise Ekim ayında da devam ediyor. 2014 model Alfa Romeo MiTo, 56.525 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu