Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Tofaş, tıbbi malzeme üretmeye başladı!

İlk teslimatlar Bursa'da yapıldı




Dünya’da gittikçe etkisini artıran koronavirüsü sebebi ile üretime ara veren Tofaş Türk Otomobil Fabrikasi A.Ş , tıbbi malzeme üretimine başladı.

Ülkemizde’de koronavirüsünün gün geçtikçe şiddetini artırması ve yayılmasından dolayı bir çok önlem  alınmıştı. Buna ek olarak Tofaş, virüs ile olan mücadele ve sağlık ekosistemine destek olmak için siperlikli maske, biyolojik örnek alma kabini ve entübasyon kabini üretimine başladı.

Türkiye’nin en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Tofaş, üretime başladı ve ilk üretilen malzemeleri Bursa’da sağlık çalışanlarına destek olmak için teslim etti.

Tofaş

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu açıklama yaptı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulundu Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, ”Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden biri olarak koronavirüsüne karşı verilen mücadeleye gereken desteği vermek istiyoruz. Çok kısa sürede yurt dışından alınan kabin örneklerinin Tofaş mühendisleri tarafından daha da geliştirildiğini açıkladı. Ayrıca bu hafta 5 binin üzerinde tıbbi malzemeyi hastanelere teslim edeceklerini konuşmalarına ekledi.

Ayrıca Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, üretim için gerekli teknik bilgileri ve çizimleri ”tofas.com.tr” üzerinden herkesin görebileceği şekilde paylaşacaklarını ve bu şekilde üretim yapmak isteyen diğer şirketlere destek olacaklarını cümlelerine ekledi.

FIAT Egea SPORT Testimiz için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu