Haberler

Gazi Üniversitesi Klasik Otomobil Sergisi




Geçtiğimiz hafta sonu Gazi Üniversitesinde Murat Konyalı ve arkadaşları Emre Demirtaş, Semih Tunalı, Murat Çalışkan ve Ali Şanlı tarafından düzenlenen ve AKOK’un (Ankara Klasik Otomobiller Kulübü) desteklediği etkinliğe 2 gün boyunca ciddi bir katılım oldu. Yaklaşık 30 aracın yer aldığı etkinlikte içinde Mustang, üretilen ilk Anadol, Rat Rod gibi Türkiye’de eşi olmayan modeller sergilendi.

Pek çok gazete ve TV kanalında da yer verilen serginin haber linklerinin bir kısmı:

Kanal D haber 5. part 6:32

Hürriyet, Sabah, Bugün

Takipçilerimizden Tevfik Ethem’in hazırladığı ve o an sergide olan bütün araçları görebileceğiniz video:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=hh2zJQBqVEU]

Ayrıca takipçilerimizden gelen videoda bulamayacağınız otomobillerin motor seslerini ve o an sergide olmayan diğer klasikleri de içeren video:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AChpG8XJXZU]

 

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Murat abinin tekrar ellerine kollarına emeğine sağlık bu kadar güzel bi etkinlik düzenlediği için teşekkürler ben gidemedim ama Ankarada olan kardeşim gitti ailesiyle onlar da çok beğendiler tekrar teşekkürler 🙂

  2. Emeği geçen herkesin tekrardan eline sağlık,çok güzel bir etkinlikti otopark severler olarak çok memnun kaldık.İnşaallah arkası gelir böyle güzel projelerin.

  3. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Baharda yeni bir proje yapabiliriz. Daha kapsamlı ve daha büyük bir sergi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu