Haberler

Intercity Park’ta Renkli Hafta Sonu




2014 Türkiye Pist Şampiyonası’nda Intercity Istanbul Park 5. ayak yarışları 01-02 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi. Organizasyon kapsamında Gürcistan’dan 15 araçlı Formula Alfa ve 10 araçlı Legends Cars yarışları da izleyenlere keyifli bir hafta sonu yaşattı.

01 Kasım Cumartesi günü koşulan Türkiye Pist Şampiyonası Maxi Grup 1.yarışında Ümit Ülkü birinci, Ali Özerinç ikinci ve Ayhan Germirli üçüncü olurken, Super Grup 1.yarışında Levent Kocabıyık birinci, Ahmet Mutlubaş ikinci ve Fatih Ayhan üçüncülüğü elde etti.

Organizasyonun ikinci günü koşulan Türkiye Pist Şampiyonası Maxi grup 2.yarışı ise Yadel Oskan, Ali Özerinç ve Ümit Ülkü sıralaması ile sona ererken, Super Grup 2.yarışında ise sıralama Levent Kocabıyık, Aytaç Biter ve Fatih Ayhan şeklinde oldu. Borusan Otomotiv Motorsport pilotu Levent Kocabıyık bu yarışın ardından sezonun bitimine 1 yarış kala Super Grup Şampiyonluğu’nu ilan ederken, Maxi Grup’ta şampiyon 22-23 Kasım’da yine Intercity Istanbul Park pistinde yapılacak olan final yarışında belirlenecek.

Gürcistan’dan gelen konuk sporcuların mücadele ettiği Formula Alfa’da Mevlud Meladze, Legends Cars’da ise Shota Abkhazava birincilikleri elde eden isimler oldular.

 

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu