Haberler

650.000 Euro alev alev yandı




Lamborghini Aventador otomobilinin motorunu ısıtmak isteyen sürücü aracının yanmasına sebep oldu. Aracın sol arka stop lambası kısmının bir anda tutuşmasına aldırış etmeyen sürücü ateşi, aracı sürerek söndürmeye çalıştı. Ama bu çaba yangının iyice alevlenmesine sebep oldu.

Aracı birkaç metre hareket ettiren sürücü çevredeki insanların şaşkın bakışları arasında aracın yanan kısmına su dökerek söndürmeyi başardı.

Zaman

İlgili Makaleler

26 Yorum

  1. bu yeni nesil spor arabaların yanma olayları çok arttı. özellikle ortadan motorlu spor araçlar.sitedeki mühendis vey bu konu hakkında bilgisi olanlar açıklarsa sevınırım. nedir sebep?

  2. Modele gören değişen hassasiyetleri var, örneğin Ferrari f360 ve f430 larda benzin hortumları zamanla sertleşip çatlama yapıyor. Sonrası malum.

  3. araç hareket etmedıgınden egzoz manıfoltu asırı ısındıgından dolayı egzoz alev alıyor

  4. bunların bujiler meme yapıyor, o yüzden yanıyorlar. o değilde bu ibnenin videoyu görüp gıcık olmuştum, apaçi gibi sokaklarda dolanıp böyle gaz veriyordu sürekli, oh olmuş a.q.

  5. Muhip’in kanina dokunmus belli ahahahhaahha.

    adamin avendator’u var yakar da basar da =)) olsa da herkes bana apaci dese. avendatore bindikten sonra adim apaciye ciksin cok sorun degil nasilsa gercekleri ben biliyorum (gozluklu smiley)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu