Haberler

Accord’a teknolojik makyaj




Honda, Silikon Vadisi’nde gerçekleşen bir etkinlikte yenilenen Accord modelini tanıttı.

Makyajlanan model, ön plana çıkarılmış krom ızgara ve Acura modellerindekilere benzeyen yeni ön farlar ile yenilikçi bir ön yüze kavuşmuş. Sport ve üzerindeki donanım seviyelerinde sunulacak LED sis farlarına ev sahipliği yapan yeniden tasarlanmış ön tampon da bu modern görünümü pekiştiriyor. Arkada ise daha keskin hatlara sahip yeni LED stop grubu ve agresif çizgileri koruyan elden geçirilmiş arka tampon gibi yenilikler bulunuyor.

Makyajlı Accord’un iç mekanında Japon üreticinin 2 ekran geleneği devam ediyor. Apple CarPlay ve Android Auto özelliğine sahip 7 inç dokunmatik ekranlı bilgi/eğlence sistemi Honda’da ilk kez karşımıza çıkıyor. Çarpışma önleyici otomatik frenleme sistemi, ön çarpışma uyarısı (FCW), şerit takip asistanı (LKAS), yoldan çıkmayı önleme sistemi (RDM), şeritten ayrılma uyarısı (LDW) ve adaptif hız sabitleyici (ACC) gibi yeni güvenlik donanımları da makyaj ile eklenenler arasında.

Amerika pazarındaki 2.4 litrelik 4 silindirli benzinli motor ile CVT ya da 6 ileri manuel şanzıman ve 3.5 litrelik V6 motor ile 6 ileri otomatik ya da 6 ileri manuel şanzıman kombinasyonları varlığını sürdürüyor. Bu motor seçeneklerine gelecek yıl bir hibrit seçeneği de eklenecek.

2016 Honda Accord, Ağustos ayında Amerika’da satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. iç tasarım çok kaba. rakiplerin daha önceki jenerasyonlardaki tasarımlarını andırıyor. dış tasarım özgün değil özellikle arka bölümün benzediği birden fazla otomobil sayabilirim. yani Avrupa’da tutmaması normal.

      1. amerikada tutulması gayet normal adamlar ekonomikliğine bakmıyorlar şekle şemale bakarlar sonrası boş onlar için

    1. “Lafı ağzından almak” deyimi bunun için söylenmiş. Eski tasarımı çok daha iyiydi bence.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu