Haberler

Kasım’da Skoda fırsatları




Skoda, Kasım ayına özel kampanyasıyla popüler SUV aracı Yeti’nin yanı sıra Rapid Sedan ve Rapid Spaceback modellerinde 1.000 TL ve lüks Superb modelinde ise 2.000 TL’lik takas indirimiyle muhteşem fırsatlar sunuyor. Ayrıca Vdf desteğiyle aylık yüzde 1.02 faizli kredi uygulaması da devam ediyor.

Türkiye pazarının dinamik markası Skoda, popüler modelleri Yeti, Superb, Rapid Sedan ve Rapid Spaceback satın almak isteyenlere Kasım ayında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Skoda’nın Kasım ayı kampanyası çerçevesinde Yeti, Rapid Sedan ve Rapid Spaceback’te 1.000 TL, Superb’te ise 2.000 TL’lik takas indirimi uygulanıyor. Ayrıca vdf desteğiyle aylık yüzde 1.02 aylık faiz oranıyla kredi imkanı da devam ediyor.

Kasım ayı boyunca, Türkiye pazarına özel 1.6 lt dizel motor ve DSG otomatik vites seçeneği de sunan Skoda’nın ilk SUV modeli Yeti’yi satın almak isteyenler, 1.000 TL’lik takas indiriminden faydalanabiliyor. Aynı şekilde sınıfının en geniş bagaj hacmine sahip olan ve 1.6 lt dizel motorla DSG otomatik şanzıman seçeneği de sunan Rapid Sedan, Kasım ayı boyunca 1.000 TL’lik takas indirimiyle sunuluyor.

Skoda’nın hatchback modeli olan ve geniş kişiselleştirme seçeneklerinin yanı sıra geniş iç hacmiyle dikkat çeken Rapid Spaceback de, Kasım ayında 1.000 TL’lik takas indirimi avantajıyla Skoda showroomlarında yerini alıyor. Rapid Spaceback, diğer Skoda modelleri gibi benzinli motorların yanı sıra 1.6 lt dizel motor ve DSG otomatik şanzıman kombinasyonuyla da satın alınabiliyor.

Geniş bagaj hacmi ve iç mekanının yanında konforu, zengin standart donanımlarıyla sınıfının standartlarını değiştiren Superb, Kasım ayı kampanyasında sunulan indirimle de dikkat çekiyor. Superb modelini, Kasım ayı sonuna kadar 2.000 TL’lik takas indirimiyle satın almak mümkün olacak.

Bunun yanında geçen ay vdf desteğiyle uygulanmaya başlayan, aylık yüzde 1.02 faiz oranına sahip kredi imkanı da, Kasım ayında Skoda sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu