Haberler

Pistte Final Intercity İstanbul Park’ta




2014 Türkiye Pist Şampiyonası 6. ayak yarışları 22-23 Kasım tarihlerinde Intercity İstanbul Park pistinde gerçekleştiriliyor. Sporseverler bu heyecan dolu mücadeleyi 2 gün boyunca tribünlerden “ücretsiz” olarak takip edebilecek, padokta otomobilleri yakından inceleme fırsatı bulacaklar.

22 Kasım Cumartesi günü 09:30’da serbest antrenmanlar ile başlayacak olan organizasyonun ilk günü, 14:00-16:00 arası Maxi Grup ve Super Grup resmi antrenman ve sıralama turları ile devam edecek.

Organizasyonun ikinci günü olan 23 Kasım Pazar günü ise, sabah yapılacak serbest antrenmanların ardından 11:00’da Super Grup 1.yarışı, 12:00’da Maxi Grup 1.yarışı gerçekleştirilecek. Saatler 14:00’ü gösterdiğinde ise sporcular bu kez 2. yarışları için piste çıkacaklar.

Saat 16:00’da ödül töreni ile son bulacak Türkiye Pist Şampiyonası son yarışı, özellikle Maxi Grup şampiyonunu belirleyecek olması açısından büyük önem taşıyor. Super Grup’ta ise Borusan Otomotiv Motorsport pilotu Levent Kocabıyık bitime bir yarış kala matematiksel olarak şampiyonluğunu garantilemişt.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu