Haberler

2015 Smart Fortwo Brabus çok ateşli




Neredeyse bütün detayları ortaya çıkan model bilgisayar üzerinde hazırlanmış görsellerinde olduğu gibi siyah bir tamponla geliyor. Arka kısıma geçtiğimizde ise bazılarının 150 beygirin altındaki bir araç için ne gerek var diyeceği, çift egzoz çıkışı göze çarpıyor. Yine de araç bir pitbull kadar öfkeli ve agresif görünüyor.

Fakat modelin bir prototip mi yoksa üretime hazır hali mi olduğu konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Arka difüzörün arasında güçlükle fark edilen egzoz çıkışları modelin üretime hazır halde olmadığının sinyallerini veriyor. Göze çarpan bir diğer unsursa modelde kullanılan gelişmiş süspansiyon sistemi ile daha geniş tabanlı lastikler.

Twingo 3 ile platform kardeşi olan Smart fortwo Brabus’ta yine bir Renault motoru kullanılması bekleniyor. Modelde 115 beygirlik 0.9 litre 3 silindirli turbo motora ya da 130 beygirlik 1.2 litre 4 silindirli turbo motora yer verilmesi bekleniyor.
Selefinde de herhangi bir güç sorunu yaşanmasa da yol tutuş anlamında zayıf olan Brabus’un artık daha geniş yapılı olması bu açığı da kapatıyor. En güzel haber ise Brabus modellerinin en küçüğü olan fortwo’da artık manuel vites seçeneğinin de sunulacak olması.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu