Haberler

Alfa Romeo hazırlıklara başladı




Alfa Romeo Ceo’su Harald Wester önümüzdeki 2015 yılının Haziran ayında yeni bir modelin geleceğini onayladı. İtalya Milan’da 2012 yılından beri kapalı olan Alfa Romeo müzesi ile beraber tanıtılması bekleniyor. Fiat Chrysler Automobile’ın beş yıllık planına göre Mito ve Giulietta’ nın yurt dışı satışlarına devam edilmeyecek. Gelecek model hakkında hiçbir bilgi olmamasına rağmen Automotive News’ den alınan bilgilere göre BMW 3-Serisi severlerin hoşuna gideceği bir ufak sedan olacak. Kaynaklar modelin 3-Serisi ve 5-Serisi arasında olacağını belirtiyor. Fiat Chrysler Automobile’ ın bir önceki planı Chyrsler 200 temel alınacak,ancak Sergio Marchionne’ nin kararı ile tüm Alfa Romeoları arkadan itiş ya da dört çeker sistemine sahip olacak. Takma adı Giorgio olan yeni platformu Dodge ve Chyrsler de kullanacak. Alfa Romeo’ nun yeni sedan lansmanını 2015 sonunda yapması bekleniyor.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

10 Yorum

    1. ne 3 serisi ne c serisi ne a4 veya yeni a4(pek farkı olacağını sanmıyorum) tip olarak yırıtıcı degıler,2005 159 hala kendine baktırıyorsa nerdeyse 10 yaşında araba yeni araba baya baya tasarımın sınırlarını zorlar.ama ağırlık,iç mekna kalitesi,yakıt tüketimi,adam gibi bir otomatık sanzıman da alfanın gelıstırmesı gereken teknık konular.gene hz.isa zamanından kalma selespeed koymazlar diye düşünüyorum.

      1. TCT şanzımanı kaç yıldır giulietta da kullanırken neden 159 da selespeed kullansınlar?

    2. Giulietta yı diğer bütün test editörleri ve forumlar yere göğe koymazken siz hiç beğenmediğiniz için vazgeçtim ve golf 7 aldım, gerçekten o kadar kötü mü?

    3. bugün telefonuma gelen sms ile duydum bu haberi. “bunun haberini yazıp otoparka mail atayım belki yayınlarlar” diye düşündüm , haber hakkında bilgi ararken bu çıktı karşıma 😀 şans işte

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu