Haberler

Paul Walker’ın R34’ü satışa çıkarıldı




2009’da çekilen Hızlı ve Öfkeli filmi için dokuz adet R34 hazırlanmıştı, ancak Walker sadece bu aracı kullanmıştı. Diğer sekiz araç ise Volkswagen Beetle gövdesi üzerine kurulmuş gösteri araçlarıydı. Satışa sunulan araca bunun yanında performans odaklı modifikasyonlar da yapılmış.

Gücünü 2.6 litre twin turbo sıralı altı silindirli motordan alan mavi hayvan 550 beygir güç üretiyor ve gücünü 6 ileri manuel şanzıman aracılığı ile 4 lastikten yere aktarıyor. Bu araç her otomobil tutkununun rüyalarını süslüyor olsa da R34 aslında Paul Walker’a sadece filmde kullanması için verilmişti.

Satışa çıkarılan araç sadece 6000 km’de ve kondisyonu çok iyi durumda. Buna ek olarak Nismo alçaltılmış yaylar, özel yapım takla barları, ARC titanyum kuleler aracın özelliklerinden sadece bazıları.

Hypercar parasına ünlü arabası 

Şu an Münih’te olan aracın sahibi aracın geçmişine dair tam 40 sayfalık belgesinin bulunduğunu söylüyor ve araca 750.000€ ile 5 milyon € arasında değer biçiyor. Evet burada size bir hypercar fiyatına, özel tasarım bir GT R’dan bahsediyoruz.

Malesef otomobil tüccarlarının Paul Walker’ın ününü kullanmasına engel bir durum yok ve bunu yapan tek kişi onlar da değil, görünüşe bakılırsa bütün film endüstrisi de bunu yapıyor.

Sonuç olarak Hızlı ve Öfkeli 7’nin çekimleri, ünlü aktörün Kasım 2013’te hayatını kaybetmiş olmasına rağmen tamamlandı. Hatta dedikodulara göre yapımcılar seriye iki yeni film daha eklemeyi planlıyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

    1. Arabayı demek satışa çıkartmışlar. Fırsatçılıkta sınır yok. Hocam bu arada gayri müslimlere rahmet okunmaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu