Haberler

VW’den 5 ve E serilerine rakip geliyor




Son gelen haberlere göre VW, BMW 5 serisi ve Mercedes-Benz E serisine rakip olarak premium sedan bir otomobil geliştiriyor.

Detaylar çok kısıtlı olsa da bu yeni otomobilin VW’nin Passat ve Phaeton modelleri arasında konumlandırılacağı iddia ediliyor. Model 5 kapılı büyük bir notchback sedan olabilir. Ayrıca wagon karoseri de düşünülüyor.

Hiçbir şey resmi olmasa da yeni modelin tasarımının temellerinde A6 veya bir sonraki Amerikan versiyon Passat’tan esinlenilecek. Motor seçenekleri hakkında da aynı şekilde bir bilgi bulunmuyor fakat 4 çeker opsiyonu ile beraber 4 – 6 silindirli benzinli ve dizel motorlar kullanılabilir.

Eğer her şey resmileşirse aracın üretim maliyetinin €37,500 olacağı söyleniyor. Üretim merkezleri olarak Amerika, Çin ve Meksika düşünülüyor.

 

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. VW’nin bu topa uzun yillar once girmesi gerekiyordu. O klasmadan bir barasi yakalayabilirler mi? tercih sebebi olur lar mi? bilginmez ama bu gelisme ilginc rekabetlere gebe

  2. yapmasına yaparlar ona şüphe yokta q7 yerine tuareg tercih eden varmı ki a5-a6 yerinede vw tercih eden olsun. he fiyatlar 20-25k uygun olursa rakiplerinden o zaman baska.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu