Haberler

G-Power yine iş başında




Yeni M3 ve M4’ün piyasaya sunulmasının üstünden yaklaşık bir yıl geçti ve modifiye tutkunlarının ortaya çıkardığı eserler artık daha belirgin hale gelmeye başladı. Kimileri sahip olduğu modelleri bireysel çalışmalarıyla güçlendirmeye ve şekillendirmeye uğraşırken kimileri de G-Power gibi bunu bir iş olarak görüp profesyonel hizmet sunan bir firma haline getiriyor.
Sektörün öne çıkan markalarından olan G-Power, 2014 model M3 Sedan ve M4 Coupe için uyguladığı programını açıkladı.
Sıralı yerleştirilen altı silindirin çift turbo ile beslenmesi sonucu 431 beygir ve 550 Nm tork elde eden BMW motoru, G-Power dokunuşu sonrasında 520’ye çıkan beygirlerini 5500-7200 rpm aralığında sürücüsüne teslim ediyor. Torku ise (kabaca söylemek gerekirse) atmosferik motorlu standart bir arabanın ürettiği 150 Nm kadar daha artıp 700 Nm olarak okunuyor. Böylesine kudretli rakamların yer aldığı ortamda takdir edersiniz ki 0-100 km/h hızlanması da dikkat çekici olacaktır. Yapılan iyileştirmeler sonrası mevcut 0-100 değeri 0.2 saniye daha gerileyip 3.9 saniye olurken, durur vaziyetten 200 km/s’te çıkmak için gereken süre ise 11.8 saniye. 280 km/s olan son hız ise V-MAX kitinin de eklenmesiyle 325 km/s’te artırılabilmektedir.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Tam istediğim gibi yakında alacağım ve bu görünümden daha sağlam yapacağım inşaALLAH ..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu