Sohbet

Editörler vs. BMW M5




Size içerik sağlarken diğer editörlerimizden daha fazla çaba göstererek ayın editörleri olan Alper Torun ve Alper Şaylan’ın hediye olarak M5 ile yaptıkları gezintinin kısa bir bölümünü de sizlerle paylaşmak istedik.

Başta ayın editörü olan Alper Torun ve Alper Şaylan olmak üzere bütün editörlerimize teşekkür ederiz.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Hahah gerçekten çok güzel bir video olmuş keşke tamamını izleme şansına sahip olabilseydik 🙂 Ayrıca alışmışız hep bu tarz hareketleri Sinan başkanın yapmasına kısa süreli bir şok geçirmedim değil. 😀

  2. And abi hep test videoların da Sinan abiyi görüyorduk sen de baya güzel yanlıyosun abi böyle sürüşü 4.5 senelik ehliyeti olan sadece normal sürüş yapabilen biri öğrenebilir mi?(O kişi ben oluyorum) ya sizin gibi araba kullanabilmek isterdim.

  3. içinde olmasak bile izlerken anlasılıyor araba yere yapısıyo ve rahat rahat korkutmadan yan verebiliyosun kolay kolay her arabada olmaz bu and 🙂 e60 yada yeni f10 m5 olsun e39 kadar oturaklı değil asıl m5 e39 bence and

  4. Youtube da tepki üzerine tepki gelirken burada hiç bir tepki olmaması ilginç. Tamam anlıyorum her b… piste girin demiyorum ama en azından gece, ortalığın tehna olduğu anlarda yapabilirdiniz bu işi. Gündüz, trafiğin ortasında bu hareketler tek kelime ile Apaçilik başka bir şey değil. Ne farkınız kaldı Harun Taştan’dan ?

    1. Sanarsın ki 150 yayanın arasından 120 ile yan dönüyor,
      youtube yorumlarına baktım komedi, kraldan çok kralcı olmuş millet, hep bi mesaj vermeler, toplum güvenliğini tehlikeye atmak, en fazla spin atacak olduğu yerde arkası önü temiz zaten.

      Bu tarz videolar altına çok fazla bu şekilde yorum geliyor yabancı videolardan bahsediyorum şu anda, adam GT86 ile 40KM/H de yuvarlak bir kavşakta boş yolda ufak ufak yanlıyor, hani frene bassa duracak, kıyameti kopartanlar var, kadın bir şöför bunu görüp panikleyip ölebilirmiş, trafikte ne işi varmış o zaman vb. vb.

      Araba bu, kayar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu