FeaturedSohbet

Volkswagen Jetta 1.6 TDI / Kadın Gözüyle




Aslı Şehirli bu sefer iş çıkışı TDI DSG Highline Jetta’yı test ediyor.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

97 Yorum

  1. yine muhteşem olmuş, içimiz açılıyor yahu her ne kadar jetta testi olsa bile içimiz açılıyor..

  2. Aslı hanim videoları benim için ayrı bir önemi var. Eşime araba seçerken kendisini referans olarak alıcam. Cünkü araçları incelerkenki bakış açısı gerçekten cok farklı. Araba seçiminde bana tüyolar veriyor.

    1. O eksileyen arkadaşlar neyin kafasıyla eksiledilerse artık bir soru sormuşum ve cevabını bekliyorum anlamayan varsa..

      1. Abim benim ya böyle güldüğünü görelim bize yeter bu. Allah başka kaza vermesin. Yeni nesil Top Gear geliyor.

  3. Gene çok iyi olmuş düz vites m5 den önce 156 ile de çekilebilir kadın gözü testi madem manuel test isteği gelmiş aslı ablamızdan

  4. Yine çok güzel olmuş o değil Aslı abla’ya nerden olumsuz bir şey dediler ben göremedim sitede hiç olumsuz bir yorum.Abla sen takma onları ya.

  5. aynen beklenılen video…kadın gözüyle vıdeoları otopark.com.a ayrı bır hava katıyor..

  6. Yakında Aslı Abla’dan “tok”, “rafine” ve “tiviçi” kelimelerini duyarsanız şaşırmayın. 🙂

  7. And’ın M5 pist günü 3 ayda kanalın giriş videosu olmasına rağmen 66000 izlenirken, Aslı^’nın ilk testi 7 günde 30000, ilk kadin gözüyle videosu Özge Uzun meganı 40000 izlenmiş. Çok kısa bir zamanda Kanal bayanların el atmasıyla 70 bin izlenme oranı yakalamış.

  8. Çok iyi oldu bu konsept. Böyle devam edin And abi. Aslı hanım renk katmış videolara.

  9. Kadın gözüyle videolarında Aslı hanım’dan başkaları da olacak mı? Yoksa Aslı hanım kadroya kalıcı olarak mı dahil oldu?

  10. Volkswagen arabaları sevmiyorum ama bu ikili testlerine, sohbetlerine bayıldığım için izliyorum. 🙂

  11. abi aslı abla süper ya manuel vitesi özlüyorum diyor cidden araba konusunda bilgisi var bu devirde böyle kadın yani çok iyi and abi bu serinin devamını bekliyoruz nolur bitmesin bu seri nolur 😀

  12. Kadınların aradığı konulara da değinse biraz tam olacak
    1- araba kolay park edilebiliyormu
    2- sürüş konumu yüksek mi arabaya hakim olunabilyor mu?
    3- bagaj yükleme eşiği yüksek mi?
    4- düğmeler ergonomik mi?
    5- 20 km yi geçince kapılar otomatik kitlenyor mu?
    Bunlar gibi şeyler
    Aslı hanım bunları dert etmiyor olabilir ama edyormuş gibi yapsa:))

    1. Evet. Biraz sanki Aslı Hanım konuk olmuş programa da öylesine araba sürdürüyorlar gibi oluyor videolar. Bu konulara değinilmedikten sonra otomatik olarak bu konseptin bi esprisi kalmıyor.

  13. Aslı hanım And ın test videolarını izlemezse bence kendi özgünlüğünü daha kolay yaratır. İnsan istemezse de etkilenebilir cümle kalıpları benzeşir.

  14. amaç kadın gözüyle değerlendirme almak ama Aslı neredeyse araba tutkunu gibi değerlendirmelerde bulunuyor. Duygusal yönden değerlendirmeler artmalı.

  15. Aslı abla bana jetta testini bile izlettin helal olsun. Senin testleri daha bir heyecanla bekliyoruz. Yalnız otomobille ciddi ciddi gazlarsan süper olur. Birde şu volkswagene fazla giydirmeyin yada çaktırmayın sonra araba vermeyecek 🙂

  16. Tekrar aynı şeyi söyleyeceğim, diğer videoda söyledim, pek kaale alınmadı: Siz devamlı Golf’ü övüyorsunuz ama, DSG hakkında bu arabada ne söylediyseniz, aynısını, birebir, Golk MK7 1.6 TDI DSG sürerken hissettim. Ayrıca, geçenlerde Hyundai i30 1.6 crdi DCT test sürüşü yaptım. Maalesef aynı haltı onlar da etmiş. Kalkar kalkmaz 2’ye atıyor, ve tamamen durmadığınız sürece bir daha 1’e dönmüyor. Sürekli bir yarım kavrama yapıyor. Bu gidişle ben tork konvertörcü olacağım 🙂

  17. Gerçekten çok iyi. Hem ekrana yakışıyor hem sempatik hem de görevinin hakkını dolu dolu veriyor sahip olduğu yorum yeteneği ve akışkan sohbeti ile. Bundan sonra kadın gözünün eksik olması kabul edilemez bir eksikliktir benim için test videolarında:) elinize sağlık. Çizginizi hiç bozmadan aynen devam.

    M5 test etmesini çok isterim ben de. +1

  18. Kadın Gözüyle konsepti cidden iyi olacak gibi, hatta tek kişilik testlerin yerini alsa ne güzel olmaz mı 🙂

  19. gayet renkli bi video olmuş:) kısa bir eğitimin ardından aslı hanımı m5 ile virajlarda görmek isteriz.. Ve değinilen noktalar çok iyi, bayan gözünden bu aracı tanımak hoş ve almayı düşünenlerin kesinlikle fikirlerinde etkisi olacaktır

  20. and aslıya biraz daha söz vermelisin bence kadın olarak bu arabayı nasıl buldu ve arabayla ilgili özellikleri kendi yaptığın testte versen daha iyi olur çünkü iş tekniğe girdi mi aslı biraz sıkılıyo gibi bi de daha çok muhabbet şeklinde geçse genel günlük hayat falan güzel olur

  21. helal olsun size. bu jetta bizim buralarda işi düzgün insanların tercihidir ıstanbul da şirket arabası gözüyle bakılıyor passat da esnaf işi dersiniz siz şimdi 🙂
    klasik vw işte tasarımsal hiçbir iddia yok işlevini yerine getiren sıradan bir marka süpriz yok görev var(golf 7 sahibiyim)

  22. @And araç Golf R değil hatta ve hatta midline sahibinin getirttiği parçalarla sonradan R görünümlü yapılmış egzozları dikkatli incelediğinizde orijinal olmadığını anlayacaksınız

  23. Alın bu da sahibinden ilan numarası 228173570 umarım siteden biri alır da yabancıya gitmez

  24. Jetta siparişi verdim.nasip olursa aralık ayı teslimi.fiyatının artmasından dolayı içime sindirememe durumum vardı sağ olsun Aslı hanım katkılarıyla iyice soğuttu araçtan :((( ama yinede vazgeçmek istemiyorum…

  25. AND bi kalk git ya aslı abla testi daha iyi yapıyor arkandayız aslı abla tam gaz devamm (darılma and) :DD

  26. And Aslı’ya çok müdahale ediyor bence, test videosunun aynısını izlemiş gibi oldum, kadın gözüyle modundan çıktı, gerçekten bir bayanın gözünden ben merak ediyorum test edilen araçları, 9 çeyrek olayına bence çok takmamak lazım pistte değil sonuç olarak, ha dip gaz falan yaparsa lazım tabi 9 çeyrek ama ş içi trafikte max hız 20 iken aaaa 9 çeyrek tutmuyor diyede eleştirmeniz komik bence nası rahatsa öyle kullanmalı insan trafikte. Bende araçların fiyatlarını duyunca beynim dönüyorda piyasa bu durumda kurlar ve vergilerle. Testten ve yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla dsg-tdi ikilisi başarılı değil tsi-dsg de olduğu kadar?

  27. vw işi biliyor 3 ay sıra yazılan arabayı niye değiştirsin.. Isıtıp ısıtıp koy milletin önüne
    jetta harbiden yok satyor çünkü bayilerde gerçekten araba yok

  28. hakkaten yirmiyle giderken 9çeyreğe gerek mi var hatta ş.içi menevrada tek el daha kolay oluyo yani abartmamak lazım rahat ol abla, aynen devam süpersiniz 😀

  29. bide aşağıdaki arkadaşa katılıyorum bitek istanbulda şirket arabası heralde, özel kullanan bence daha fazladır.

  30. ahhh şu vergi sisteminin gözü kör olsun, yurt dışında satılan araç fiyatlarıyla bizim burdaki araç fiyatlarını gördükçe kahhroluyorum… bu iç tasarımda sıktı artık senelerden beri en alt segmentten tutta en üst segmente kadar ve hatta ticarilerinde bile aynı tasarım… bu vidyo serisi çok güzel oldu aynı şekilde devam etmesi temennimle, severek takip ediyorum..

  31. Aslı Hanım, Volvo testinde iki şeridin ortasından gittiğinizi yazan bir YouTube yorumu vardı. Önce bana da öyle göründü ama dikkatli bakınca ön camın tam ortasına (muhtemelen ön konsoldaki kameradan) yansıyan bir ışık huzmesi olduğunu fark ettim. Bu nedenle üzülmeyiniz. Genel tavrınız çok içten, samimi, sıcak ve zekice. İzlemekten keyif aldım. Devamını da bekliyorum. Saygılarımla.

  32. Şehir içinde 7-7.5 litre, E5’te 5-5.5 litre tüketim gerçekten çok fazla… Benim aracım da benzer güçte, benzer ağırlıkta ve benzer hacimde, 2011 model bir dizel. Ben 7 litre tüketimi ancak 1-2 kez görebildim; E5 gibi açık yollarda 4.5 litre civarında değerler görüyorum. (NOT : Bu değerler aşırı dikkat ediliş, min. değerler değil) 2015 model bir araçta, üstelik DSG’li olduğu halde bu tüketim değerleri bence ciddi biçimde fazla. Güncel dizeller artık E5 türü yollarda 3’lü rakamlar bile görüyorlar.

  33. Bu ocak ayından beri şirket aracı olarak manuel vitesini kullanıyorum şuana kadar 26000 km yol yaptım araba testte değindiğiniz gibi normal kullanımda pek keyif vermiyor. Ben Alman firmasında çalışıyorum Almanları az çok tanırım araba ne kadar Almanya da üretilmese de bir Alman gibi neşesiz keyifsiz ancak işini çok iyi yapan ve güven veren bir kişi gibi. Arabadan keyif almak istiyorsanız tatlı virajları olan bir yolda 140km ve üzerinde kullanmanız gerekiyor. Daha önceki aracım Fluance 105 hp idi 122.000 km kullandım ve değişimi geldiğinde gene Fluance İkon gelecekti Kabul etmedim ve Jetta istedim. Jetta Fluance ye göre daha sert ve daha donanımsız bir araba bunu şehir içinde dez avantaj uzun yolda ise avantaj olarak anlıyorsunuz. Jetta ile 140km de girdiğim virajlara Fluance ile 110 km de ancak girebiliyordum ve hem araba hem de arabanın içinde ben virajın dışarısına doğru yatıyorduk. Jetta da ise sanki yollarda ray döşeliymiş ve rayların üzerinde gidiyormuş gibi ne araba yatıyor ne de ben arabanın içinde savruluyorum. arabayı ağırlıklı Ankara iç Anadolu ve doğu Karadeniz bölgelerinde kullanıyorum. yalıt olarak şehir içinde 100 km de 5,5lt, şehir dışında özellikle Karadeniz seyahatlerimde bir depoyu 4.1 ortalama ile bitirdiğim oluyor. yani 1 depo ile 1200 km nin üzerinde yol yapabiliyorum depoyu fulleyip hesapladığımda 1 km de176kuruş a denk geliyor.

    1. Fluence ile Jetta arasında tek virajda 30 km fark olmaz normal şartlarda. Hatta Polo ile Jetta arasında bile olmaz.

      1. 110 – 140 demek, %62 daha fazla yanal kuvvet demek. Google’daki skidpad test sonuçlarını aratırsanız, en dandik araba ile en deli araba arasında bile bu kadar fark olmadığını görürsünüz. Bence de arkadaş biraz abartmış. Ya da, hisler aldatıcı olmuş. Ama, tabii ki, hep söylüyoruz: Yalnızca ölçüm sonuçları değil, sürücüye hissettirdikleri bile önemli. Araç isterse 1G verebilecek olsun, 0.6G’de sürücünün ödünü patlatıp bir daha tövbe dedirtecek şekilde hissettiriyorsa, pratikte 1G verebilmesinin çok da faydası olmuyor.

  34. Video için teşekkürler… Yabancı inceleme sitelerindeki bayan editörlerin videolarını izliyorsunuzdur umarım… Mesela koltuk rahatlığı, koltuk pozisyonu ayarlanabilirliği, direksiyon pozisyonu ayarlanabilirliği, bagaj boyutu, bagaj kapağı rahat açılıp kapanabilmesi (bu konuda şikayetçi olan bayan sürücüler mevcut); aynaların görüş açısı, genişliğinin yeterliliği, aynaların kolay ayarlanıp ayarlanamadığı, arkada çocuk koltuğu yerleştirme mekanizması olup olmadığı (ISOFIX’ten bahsediyorum) gibi konulardan bahsedilebilir… Bunların hepsini yapmaya vakit olmasa bile bagajı kendiniz açıp bagaj genişliği konusunda bir iki kelam etmeniz şimdilik yeterli olur… Teşekkürler…
    Not: Halen “Kadın Gözüyle” isminin uygun olmadığını düşünüyorum. Başka bir isim bulsanız bunun yerine hatta Aslı hanım bir isim önerse size keşke…

  35. Youtube üzerinde bir kullanıcının yaptığı yoruma katılıyorum.Sizi sadece 15-20 yaş grubu değil bizim gibi 35+ grupta izliyor.Tarzınızı ve muhabbetinizi seviyoruz…..Kadın Gözüyle çok güzel oldu bence…..Aslı hanıma başarılar….İnsanların olduğu her yerde kötü yorumlara ve eleştirilere hazır olmak lazım…Bence siz bunu fazla takıpta kendiniz olmaktan vazgeçmeyin…Yok ortadan gitmişte, yok 9’u çeyrek geçmişte…….Boşverin…Bir çok sürücü direksiyonu öyle tutmaz….Tamam doğrusu o ama rahatı o değil……Ayrıca bu videoda iki şeye daha katkı yaptınız….Diğer araçlarla fiyat ve yakıt tüketimi karşılaştırılması…Bence bu bu girdiniz iyi oldu….And bey bence yeni sezon çok iyi başladı takipçiniz olmaya devam ……Başarılar…..

  36. Aslı Hanım bu testte daha sessizdi And durumu kurtarıp bol bol yorum yaptı. Andı zaten dinlemek ayrı keyif ama Aslı hanımın şöyle bir durumu var. Tamam biz erkekler olarak arabada beğendiğimiz noktalar oluyor ama ya eşlerimiz bu durumda ne düşünüyor araçta neleri arıyor bunları kadın gözüyle görmek bizim için önemli. Bu arada ara hızlanma ve yokuş performanslarını da görmek istiyoruz sakıncası yoksa. Mesela 30 km. den 100 km. ye 70 km. den 140 km. ye kaç saniyede çıkıyor gibi. (Aslı hanım yılmak yok devam.) Uğraşanların eline emeğine sağlık.

  37. Aslı ablaya katılıyorum Jetta’yı şirketim olsa almazdım onun yerine Corolla alırdım herhalde yada Fluence

      1. flueancın direksiyonu.. logitechin oyun direksiyonlarından kötü..bence de karsılastırılmasın 🙂 ama jettayı gömmek için fluence ile karsılastırmaları destekliyorum 😀

  38. Selamlar arkadaşlar 35 yaşında pilotum, otoparkı uzun süredir takip ediyorum hatta araç alımı yapacağım zaman inanın otoparkın yorumlarına göre seçiyorum ve alacak arkadaşlarıma otoparkın testlerini izletiyorum. (iş gereği araç incelemesine zaman ayıramıyorum)
    Aslı hanım zarafetiyle, güzelliğiyle, güzel kıyafetleriyle, kendine has yorumlarıyla bence siteye müthiş değer kattı.
    And arkadaşımızın testleri, tespitleri, yorumları, eleştirileri zaten müthiş.(Sinanı unutmamak lazım) fakat bu teste And ın daha az konuşmasını daha çok Aslının yorumlarını dinlemek isterim.(And dan biraz etkileniyor gibi geldi) Neticesinde kadın gözüyle…
    Ayrıca And’ın mesela hoparlör konusunda olduğu gibi önceden sitesinden yada bayiden kullanılan araçla ilgili standart ve opsiyon donanımları öğrenerek yorum yapmasını rica ediyorum.
    Sevgili ASLI, biz erkeklerin aklına gelmeyecek konulara parmak basıyorsunuz tek kelime ile harikasınız. size başarılar dilerim bence kendi tarzınızla devam edin.
    not:Zeytinbey arkadaşımızın dediği gibi çocuk güvenliği, bagaj kapasitesi, koltuk kumaş yapısı gibi evli çocuklu aile babalarını (benim gibi) ilgilendiren konulara da el atmanızı isterim.
    Saygılar.

    1. Merhabalar,
      Öncelikle yapıcı yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bugun Passat’ı çektik ama maalesef yorumları şimdi okuduğum için belirttiğiniz konulara değinemedik. Bir sonrakinde çekimlerimizde mutlaka değineceğim. Tekrardan çok teşekkür ederim. @wings35 @Zeytinbey

  39. Bu testten sonra wv bi daha zor araba yollar size 😀 Ama güzel gömdü Aslı ablamız hela neredeyse hepsınde haklıydı

    1. Bu sitede ilk kez VW gömülmüyor 🙂 Merak etmeyin VW yine yollar. Türkiye’nin özgüveni en yüksek firması onlar 🙂

  40. Aslı renk katıyor videolara.m5le yanlama videosu çekerse varya yıkılır buralar site çöker sunucular çalışmaz 😀

  41. konu-konsept ile hiç alakası yok ama ben burda araba rengi konusu açılıp sinandan örnek verince aslının anında ‘sinan’ yalan söylemez demesini çok sevdim 🙂
    birde okuduğum yorumlardan “kadın gözüyle” kısmına biraz eleştiri getirilmiş. eleştrilerin bir kısmı da doğru.
    benim kadın gözünden anladığım; arabam pahalı mı-iyi marka mı , makyaj aynaları var mı, kolay park edilebilir mi. bunun dışında pek bişeyin ilgilerini çektiklerini sanmıyorum.
    gerçi artık tüketim çılgınlığı insanları o noktaya getirdi. kadın erkek diye ayırmamakta lazım.
    o zaman aslının gözüyle olsun 😛

  42. Aslı Hanıma maşallah, çok sempatik,doğal ve güzel bir kadın. Ben Aslı Hanım için izliyorum, kadın gözüyle arabalar hk. ne düşünüyorlar merak ederdim hep. Yorumlarda şahane. :))

    1. yapma arkadaşım.tamam fiyatı 10.000 TL yakın fazlası var ama bu araç o kadarda kötü değil…

  43. Aslı hanımı ilk gordugumde dusundugumle, video bitiminde dusunduklerim cok farklı, kadın konsepti siteye renk katmıs. Ancak o kısalıkta bir elbise dikkat dagitiyor, gereksiz olmus.

    1. Gözün eteğin kısalığına takılmazsa dikkatin dağılmaz. Bir zahmet oraya bakma 🙂

  44. 100 bin liram olsa acaba jetta alırmıyım sorusu aklıma bile gelmez çok gereksiz bir paha..

  45. ikinci bi diiiizel vakası Aslı da ‘ciden’ diyor cogu yerde ama sempatik doğal güzel tutar bu:)

  46. o degılde aslı hanım’ın sag yuzuk parmagındaki tektaş ise o çok kötü bi tektaş ya sanırım arpaş yada jival’in ürünü yakışmamış sanırım tek taşını kendisi takmiş yada erkek arkadaşı çok zevksiz…:(

  47. aslının sadece pilot olan arkadasın yorumuna cevap vermesı tipik turk kadını imajını bıze göstermesine yetti Allahtan buraya ne işi yaptıgımı yazmamışım…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu