Haberler

Mercedes-Benz GLE ve GLS bu yıl tanıtılacak




Ünlü Alman otomobil üreticisi Mercedes Benz ML ve GL modellerinin makyajlı versiyonlarını bu yıl tanıtmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi Mercedes, otomobillerinin isimlendirmesinde ufak değişikliklere gitmişti. Farklı bir isimlendirme sistemi kullanacağını açıklamıştı. GLE modeli Alman üreticinin sunumuyla yılın SUV modeli olmaya en büyük aday olarak gösterilmekte. Nisan ayında tanıtılması beklenen GLE nam-ı diğer ML’in ayrıca elektrik motorlu bir türevi de olacak.

Bu yıldan sonra da GL serisinin yine bir makyajlı versiyonu satışa çıkarılacak. Mercedes-Maybach ayrımıyla ve modelinin en üst sınıf SUV olmasından da kaynaklı, daha lüks ve daha yüksek kalite algısına sahip bir türevinin de satılması oldukça muhtemel.

Ayrıca, GLK Crossover modeli de bu sene yapılacak makyajla beraber GLC ismini alacak. Sedan versiyonlarıyla benzer isimlendirme yazının başında da belirttiğimiz gibi markanın yeni stratejisi. Böylece akıllarda kalması daha da kolaylaşacak. Örneğin, E-serisi aracın SUV versiyonunun GLE olması gibi.

Üç model de test edilirken yakalanmış, casus fotoğrafları yayınlanmıştı. Yapılan makyajın, araçların yüzündeki değişiklikten çok isimlerindeki bir güncelleme olduğu aşikar.

Galeriden araçların test edilirken çekilmiş fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu