Haberler

Makyajlı Q3 sahnede




Audi’nin makyajlanan modeli Q3’ün yeni özellikleri ilk bakışta göze çarpıyor. Bunların başında, modifiye edilen tamponlar, yeni bir ızgara, yeniden tasarlanan ön farlar ve arka stoplar geliyor. Ayrıca dinamik dönüş sinyalleri ve yeni arka difüzör bu makyajlı crossoverın yeni özellikleri arasında yer alıyor.

İç değişikliklerin sınırlı olduğu yeni Q3’e dikkatli bakıldığında eklenen krom detaylar ve uzatılabilen bagaj bölmesi kapağı çok önemli olmasa da yapılan değişiklikleri gösteriyor.

Modelin motor özelliklerine gelecek olursak, bu model 4 silindirli ve turbo beslemeli olmak üzere 6 farklı motor tipi ile üretilecek. Modelin en düşük hacimli motorunun maksimum 120, en büyük hacimli motorunun ise maksimum 220 beygir güç sunacağını açıklananlar arasında.

Audi denince tabi ki akıllara hemen RS geliyor. Hemen hemen her modelde olduğu gibi bu modelde de RS seçeneği sunuluyor. 2.5 litrelik 5 silindirli turbo beslemeli motora sahip olan RS Q3 maksimum 340 beygir güç ve 450 Nm tork üretiyor. Bu motorda 7 ileri vitesli ‘S tronic’ şanzıman ve 4 tekerlekten çekiş seçeneği sunan ‘Quattro’ sistemi yer alıyor. Araç bu özellikler sayesinde 0’dan 100 km/s hıza 4.8 saniyede ulaşıyor. Ayrıca fabrika verilerine göre aracın maksimum sürati 250 km/s.

Audi’nin yeni makyajlı modeli Q3’ün Şubat ayında Almanya’da satışa sunulmaya başlanacağı duyuruldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu