Haberler

Malezya’ya özel Almera Nismo




Nissan Malezya, Nismo versiyonu ile birlikte makyajlı Almera’yı (Sunny ve Versa isimleriyle de satılıyor) yerel pazara özel olarak tanıttı.

Fakat aracın adında Nismo geçse de, Nissan’ın performans takımı aracın süspansiyonu dışında hiçbir parçasına elini sürmemiş. Bunun dışında opsiyonel Nismo paketiyle gelenler sadece kozmetik alanda kalıyor. Bunlar, daha agresif tamponlar, tampon ekleri, marşpiyeller, bagaj spoileri, spor egzoz, 205/50/R16 boyutundaki Continental lastiklere sarılı 16 inçlik alaşım jantlar ve elden geçirilen süspansiyon sistemi.

Nismo görünüm kitinin fiyatı 9,000 Malezya Ringgiti (2,530 $) olarak belirlenmiş. Buna egzoz ve süspansiyon sistemindeki değişiklikler de eklendiğinde fiyat 14,000 Ringgite (3,935 $) çıkıyor.

Almera sahipleri bu agresif görünüm paketi ile 101 HP maksimum güç ve 139 Nm (103 lb-ft) maksimum tork üreten 1.5 litrelik 4 silindirli benzinli standart motoru kullanmaya devam ediyor. Bu motorla birlikte, 5 ileri manuel ve 4 ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunuluyor.

Makyajlı Amera Çin ve Hindistan’da satılan modelin tıpatıp aynısı. Yeni farlar, ızgara, ön tampon ve alaşım jantlar makyajla yapılan kozmetik değişikliklerden bazıları. İç mekanda ise yenilenen koltuk döşemeleri, piyano siyahı orta konsol ve yeni direksiyon simidi gibi değişiklikler bulunuyor. Malezya’da ayrıca 6.5 inç büyüklüğünde Android tabanlı dokunmatik navigasyon sistemi opsiyonu da sunulan seçenekler arasında bulunuyor.

Makyajlı Nissan Almera’nın fiyatı 64,960 Malezya Ringgitinden (18,260 $) başlıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu