Haberler

Jaguar XF R-Sport Black




Jaguar, XF’in yeni jenerasyon modeli Nisan’da piyasaya çıkmadan önce 2007’den beri satışta olan XF’e (kod adı: X250) son dokunuşlarını R-Sport Black versiyonu ile yapıyor. R-Sport Black versiyonu R-Sport versiyonundan 2100 pound (yaklaşık 7500 tl) daha pahalı ancak fiyatından çok değerli donanımlar içeriyor. Bu donanımların içinde, 20 inç siyah renkli Kalimnos jantlar, 18 yöne ayarlanabilir hafızalı spor koltuklar, buğday rengi komple deri koltuklar ve 770 watt çıkış gücüne sahip Meridian surround ses sistemi bulunuyor.

R-Sport Black paketli bir XF, gücünü 2.2 litre 4 silindirlik 200 hp ve 450 Nm torka sahip bir turbo dizel motordan alıyor ve bu gücü tekerleklere 8 ileri otomatik bir şanzıman yardımıyla aktarıyor. Araç, en yüksek hızı olan 225 km/s’e ulaşmadan önce, 0-100 km/s hızlanmasını ise 8.5 saniyede tamamlıyor.

Jaguar artık, kış konforu ve park paketlerini ücretsiz olarak bütün XF modellerinde müşterilerine sunacak. Bu iki paket, ısıtmalı koltuklar, rezistanslı ön cam, ön park sensörü ve geri görüş kamerasını içeriyor. Bütün bunların yanı sıra üzücü bir haber olarak ise Jaguar’ın artık 3 litrelik V6 benzinli ve 3 litrelik dizel TDV6 motorlarını satışa sunmayacağını belirtmek zorundayız.

Yeni Jaguar XF dünya prömiyerini, New York Otomobil Fuarı’nda 1 Nisan günü yapacak.

 

Erdem Erkin Erdoğan

Kendimi bildim bileli var olan otomobil tutkum otopark.com ile yarı amatör hale dönüştü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu