Haberler

Audi Q6 nasıl olurdu ?




Yıllardır Bmw X6, sportif lüks suv segmentinde tek başınaydı. Kimileri çok beğendi, kimileri ise bu sınıfın gereksiz olduğunu düşündü. Fakat 2008 yılından beri yollarda olan X6, azımsanamayacak miktarda sattı. Bu yüzden diğer markalar da artık BMW’yi yalnız bırakmak istemiyor. X6’nın tekelinde olan lüks spor suv sınıfı yeni üyeler kazanıyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Mercedes GLE Coupe‘nin ardından, Audi de bu sınıfta yer almak istiyor.

Theophilus Chin isimli bir tasarımcının sanal olarak canlandırdığı Q6; X6 ve GLE Coupe’ye verilebilecek bir cevap olabilir. Yeni Q6, alt yapı olarak Q7‘ye dayanıyor. Büyük bir ön ızgara ve yeniden tasarlanan arka tamponlar Q6’da resmedilmiş. Arka farlar ise A7 ile benzelik gösteriyor.

Audi, yeni Q6 üstünde çalışıyor olmasına rağmen henüz resmi bir bilgi yok. Bizlere ışık tutan ise kısa süre önce Audi patronu Rupert Standler’ın şu sözleri: Q5 ve Q7 arasında, coupe benzeri ve dört çeker bir model hayal ediyoruz.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. BMW X6 ile çıkardı sonra Mercedes’te alet oldu bu iğrenç tipe allah aşkına ne bir çekiciliği var neden jip demeye bi noktası yapmayın işte kötü oluyor amaçsız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu