Haberler

Big Stig Varşova’da




Daha önce Big Stig hakkında yola çıktığına dair bir haber yayınlamıştık.

Big Stig, 3 gün sonra bugün Varşova’ya ulaştı. BBC’nin yeni televizyon kanalı BBC Brit’in tanıtımı için hazırlanan heykel büyük ilgi görüyor. Uzunluğu yaklaşık 10 metre olan devasa heykel, Varşova’daki Bilim ve Kültür Sarayı’nın önüne konumlandırıldı.

Heykelin yapımı, 3 kişilik heykeltıraş takımı tarafından 2 aylık bir süreçte tamamlandı. Takım lideri David Croswell; “Stig’i ünlü kollarını bağladığı pozisyonu ile heykelleştirdik, buna saatlerce Top Gear programını izledikten sonra karar verdik.” dedi.

Takım lideri; “Stig, televizyon tarihinin en gizemli figürü ve dünyanın en çok beğenilen test sürücüsü; o yüzden onun gizemli ve korkusuz halini heykelde yansıtmamız gerekiyordu.” diye sözlerine devam etti.

BBC’nin CEO’su Tim Davie, Top Gear programının yayın kanalının BBC Brit olacağının sinyallerini, şu sözleri ile verdi; “Öncelikle Polonyalı seyircilerin izleyebileceği BBC Brit kanalı, Top Gear programının ilk yayınlarını İngiltere ile birlikte aynı anda yapacak.”.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu