Haberler

Opel yeni yıla ödül ile başladı




Opel’in kişiselleştirme şampiyonu ADAM, Almanya’da “Auto Motor und Sport” dergisi okuyucuları tarafından küçük sınıf segmentinde “Best Cars of 2015” ödülünü alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Çekişmeli geçen oylamada Opel ADAM, katılımcı oylarının yüzde 29.8’ini almayı başardı.

Opel’in yeni tasarım dilini yansıtan ADAM Avrupa’daki satış başarılarının yanı sıra farklı ödüllerle de bunu pekiştiriyor. ADAM’ın sportif versiyonu S ve 3 kapılı mini crossover Swing Top kumaş tavana sahip Opel ADAM ROCKS yeni nesil motorları ve tasarımı ile dikkat çekiyor.

Auto Motor and Sport Dergisi tarafından düzenlenen oylamada, 15 ülkeden 112 bin okuyucu ve Avrupa genelinde 130 bin otomobil sever oy katılım göstererek Opel ADAM’ı birinci seçti.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu