Köşe Yazıları

8 Şubat Ankara Buluşması Hakkında




Merhaba arkadaşlar;

Bildiğiniz gibi senede iki defa buluşma gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Buluşmalar da  keyifli vakit geçiriyoruz ve anılarımızı paylaşıyoruz. Hem de yeni arkadaşlıklar doğmuş oluyor. Bunu görmek inanın bize şevk veriyor.

8 Şubat Ankara’da buluşuyoruz fakat ailevi sebeplerimden dolayı 8 Şubat buluşmasına katılamayacağım. Gerçekten aranıza olmak istiyordum fakat bu seferlik hepinizden özür diliyorum.

Buluşmaya gelemememi telafi etmese de 4 Şubat Çarşamba akşamı Ankara’da olacağım. Belki editörlerimiz ve dileyen takipçilerimiz ile akşam saatlerinde buluşma ayarlayabiliriz.

Hepinize şimdiden iyi eğlenceler. Yanınızda olamasam da aklım sizlerle.

Görüşmek üzere. Takibe devam 😉

Sevgiler.

sinan

1986 doğumluyum, makine mühendisiyim. Körfez olsun İstanbul Park olsun her fırsatta pist günlerine katılmaya çalışıyorum. Bir nevi 'track junky'im :) 2010-2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sınıf 3 klasmanında co-pilotluk yaptım. Prokart şampiyonasında yarıştım. Motoru olan her şeye ilgi duyuyorum. Ayrıca gerçek bir Alfa Romeo ve OTOPARK tutkunuyum!

İlgili Makaleler

18 Yorum

  1. katılmanı isterdik sinan sensiz testlerinde tadı çıkmıyor 🙂 ancak herşeyden önce aile tabii ki anlıyoruz seni evli olmak bazı fedakarlıklar gerektiriyor haliyle. saygılarımla.

  2. Sinan Abi 8 indeki bulusmaya katilmayi cok istememe ragmen tek ders sinavim yuzunden katilamicaktim.Eger 4 subat aksami bulusma ayarlancaksa haber verirseniz katilmayi cok isterim takibe devam:)

  3. 4 Şubatta herhangi bir toplanma olucaksa buradan haber verin Sinan Abi..Tanışmayı çok isteriz..:)

  4. Sinan reis senin canın sağolsun.4 Şubat günü buluşma olursa katılmak isterim saygılar.

  5. abi bi açıklama yapabilirsen yada buluşcağımız yeri söylersen yeter seninle de tanışmak isterim hazır gelmişken sen 🙂

    1. Merhaba Burak; yarın buradan ve sosyal medyada bildireceğim. İş için Ankara’ya geldiğim için müsaitlik durumuma göre haber vereceğim. Görüşürüz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu