FeaturedKöşe Yazıları

Sinan Koç’tan mesaj var!




Değerli takipçilerimiz;

Bu yazıyı şirketteki son günümde yazıyorum. Evet, yanlış okumadınız artık tam zamanlı olarak otopark.com‘u daha iyi yerlere getirmek adına işimden istifa ettim ve kurucu ortak olarak bundan sonra otopark.com bünyesinde çalışacağım.

Öncelikle beni tamamen destekleyen canım eşime, aileme ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlarında bizim gibi otopark.com’un daha iyi yerlere geleceğine dair inançları tam. Çalıştığım şirketinde konu hakkındaki pozitif düşünceleri ve iyi dilekleri için ayrıca teşekkür ederim. Normalde bugün son günümdü fakat çoğu çalışma arkadaşım şirkette olmadığı için pazartesi tekrar gelip vedalaşacağım.

Bundan sonra elimizden geldiğince hatta %110 performans ile daha iyi işler yaparak, siz değerli otomobil tutkunlarına ve sektöre katma değeri olan işler çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
İyi bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum, sevdiğiniz otopark.com samimiyeti, otopark.com objektifliği, otopark.com eğlencesini koruyarak ve tabi ki siz değerli takipçilerimizin destekleriyle otopark.com’u benzersiz bir platform haline getireceğiz.

Takipte kalın, güzel günler bizi bekliyor.

Sevgi ve saygılarımla;

Sinan Koç

sinan

1986 doğumluyum, makine mühendisiyim. Körfez olsun İstanbul Park olsun her fırsatta pist günlerine katılmaya çalışıyorum. Bir nevi 'track junky'im :) 2010-2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sınıf 3 klasmanında co-pilotluk yaptım. Prokart şampiyonasında yarıştım. Motoru olan her şeye ilgi duyuyorum. Ayrıca gerçek bir Alfa Romeo ve OTOPARK tutkunuyum!

İlgili Makaleler

92 Yorum

  1. Tekrardan hoşgeldin özledik seni 🙂 umarım eskisi gibi eğlenceli videolar geri gelir 🙂

  2. Adam hem iyi yanlıyo hem arabadan anlıyo hem agzı laf yapıo ve artık hemde kurucu ortak imza günü düzenle dolup taşalım sinan REyizzzz

  3. Çok güzel günleri bizleri bekliyor. Sinan reis sen teksin, günün en güzel haberiydi benim için. Sinan reis = Otopark.com’un Stig’i

  4. Sırf sana HOŞGELDİN diyebilmek ve MUTLULUĞUMU anlatabilmek için 3 yıldır neredeyse her gün düzenli olarak giriş yaptığım sitenize kayıt oldum… Senin buraya tam zamanlı olarak vakit ayırmanın etkilerinin.., And başta olmak üzere bütün arkadaşlarımızı olumlu etkileyeceği ve büyük bir artık büyük bir aile olan OTOPARK.COM’un daha da ileriye taşınacağı kesinlikle emin olduğum ve arzu ettiğim en büyük dileğim….
    HOŞGELDİN…

  5. Sinan Abi seni seviyoruz. Otopark.com’un arkasındayız. İstanbul Park’taki yarışında başarılar diliyorum. 🙂
    Not: Kokpit bakış açısından (kadrajda direksiyon da görünecek şekilde) tüm turları izlemek çok keyifli olurdu.

  6. Hep buradaydın abi ama seni tekrar görmek için sabırsızlanan bir sürü takipçi var benim gibi 🙂 eski videolarınız da olsa tadından yenmez de neyse umarım hep daha iyi şeyler görürüz 🙂
    Safranboludan selamlar !

  7. Takipteyiz Reis 🙂 .Her şey daha da güzel olacak ve otopark ailesi ününe ün katacak.

  8. Reis biz istiyoruz yapamıyoruz kesinlikle katılıyorum isteğin mesleği yapman çok iyi süper oldu bu haber

  9. Bir araba arkadan itiyorsa yapacak birşey yok.O araba yengece bürünecek mottosunun sahibi hoşgeldin 🙂

  10. Sinan reis mükemmel bir haber inşallah maddi konuda da tüm isteklerini karşılarsın çünkü ha k ediyorsun. ALLAH yolunu açık etsin

  11. Kararlar insan hayatının çok önemli kavşakları. Umarım senin için en hayırlı istikamet olur takipteyiz.

  12. Bu çok iyi olmuş.Umarım hayatın için iyi bir karar olur. Otopark.com için büyük bir ilerleme adımı 🙂

  13. Hayırlı olsun Sinan 🙂 Peki çalıştığın firma test arabası vermeye başlayacak mı?

  14. Bu kararın biz Araba delisi gençlere örnek hatta,Sinan Koç’un İdol isimlerden olması dileğiyle Hayırlı Uğurlu olsun Allah utandırmasın

  15. Bu olay otopark’in ivmesine ciddi hız katacaktır.Bizi çok memnun etti bu haber umarım sende memnun kalırsın sinan abi

  16. Böyle dikkatimi vermeden okudum. Otopark.com’dan ayrıldı sandım. Ödüm çıktı. Ama sonradan anladım ve o kadar mutlu oldum ki. İnşallah hiç pişman ve madur olmazsınız.

  17. Yorumları okudum da bu nedir yahu? Küfürlerle destek verilmiş. Lütfen sayın editörler bu yorumları kaldırın. Artık küfür olmasın yorumlarda.

  18. Böylece gönüllülük-hobi den profesyonelliğe geçmiş oluyorsun hatta oluyorsunuz otopark.com olarak. Öncelikle hakkında-hakkınızda hayırlı olur umarım. Bu gelişme biz takipçiler açısından elbette çok iyi bir gelişme, aynı paralelde inşallah sizler içinde güzel gelişmeler olur ve vazgeçtiğin kariyerinin karşılığını burda alabilirsin. Cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Bir ara bu “makina” serisi ile otopark.comdan sogumustum ama öyle hissediyorum ki bu profesyonelliğe geçiş ile hem daha kaliteli işler çıkaracaksınız hemde daha büyük kitlelere ulaşabileceksiniz. Tek bir ricam var sizlerden, samimiyetinizi kaybetmeyin, maskesiz objektif değerlendirmelere devam edin.

  19. Reyiz, hoşgeldin tekrardan ailemize 🙂 Sana sevgimi anlatmak için sana özenip makina mühendisliğini seçtiğimi dile getirmek isterim. Ama uyarsaydın keşke çok zor be abi 🙂 İnşallah girdiğin bu hayati yolda Allah yüzünü kara çıkartmaz. Başarılar Reyizli Otopark 🙂
    otoparkbozmamış.com 🙂
    Edit: Ayrıca seni ne kadar ekranlarımızda görmekte istesekte biz bile senin için endişelendik, sonuçta güzel bi işi bırakmak zorundaydın. Cesaretin taktire şayan reyiz. Birçok kişiyede örnek oldun aslında.

  20. vay beee bu günleri de mi görecektik tebrikler And yavaş yavaş düşüncelerini hayata çevirmen çok heyecan veririci helal olsun.

  21. Helal olsun Sinan, tebrik ederim, hayallerinin peşinden koşan insan hem başarılı olur hem de saygıyı hak eder..Merak etme senin gibi aklı başında,iş ahlakı olan hiç kimse falanca işten ayrıldığı için mevcut durumundan daha düşük bir noktaya gerilemez, kapı kapıyı açar.
    And kızmasın ama senin olmadığın testler bana tatsız geliyordu. And ile beraber yaptığınız eski testler otopark.com’u buralara getirdi ama clio rs testi hayal kırıklığı oldu biraz, tamam arabaların canına okumayın ama bu da biraz fazla “rafine” kalmış,her neyse, umarım kararın otopark.com’u ve sizi daha iyi noktalara da taşır.

  22. abi cok büyük bir kumar oynamışsın harbi söylüyorum helal olsun sıkı takipçiydim ilk günden beri ama bundan sonra daha da sıkı bi takipçi olacağım Allah yüzünü kara çıkarmasın abi

  23. Hayırlı olsun, bu haber sonrası yakından takip ettiğim sitenize üye oldum. Artık voltran tamamlandı büyük işler bekliyoruz.

  24. Böyle bir karara ancak helal olsun denilir. Hayatta karşımıza ne kapılar açılıyor, ne fırsatlar çıkıyor ama bu cesareti gösterebilenlerin sayısı hele bir de evliyse binde bir mertebesinde kalır. Kendimi de bu yönden çok eleştirmekle beraber böyle bir ülke gerçekliğinde gösterdiğin büyük yüreklilik için tekrar tebrik ediyorum. Hayırlısı olsun inşallah.

  25. Aramıza tekrar hoşgeldin Sinan abi hepimiz için hayırlı olur bu karar inşallah

  26. abi 24 yaşındayım and ile seni leon fr testini yaparken sans eseri gördüm yorumunuza göre golf aldım ve o günden beridir zevkle takip ediyorum son aylara baktıgımda yapılan testlerde sen yoktun veya hanimefendi ablalarımız gözünden anlatılıyordu ama gerçekten senin ve andın yaptıgı testler unutulmaz. Geri dönmene cok sevindim hayırlı olsun umarım bol bol testlerinizi izleriz artık 🙂

  27. Abi çok sevindim gerçekten büyük cesaret. Bu arada muhip abi ayrıldı ama adam harcadığı paraların hepsinin hesabını yapıyordu tam para kazanmaya başladınız adamı gönderdiniz ? İçi gidiyordur şimdi ??. Sizi daha sıkı nasıl takip edebilirim, sizin için daha neler yapabilirim? Size karkıda bulunucak elimden gelen herşeyi yapmak isterim.

  28. sinan abi her zaman arkandayım ve bende otoparkın bugün yarın çok iyi bir yerlere geleceğine inanıyorum

    saygılarımla

  29. İdealleri hayalleri için son derece önemli bir karar alan bir çoğumuzun yapamadığını yapan bu adama söylenecek tek söz var Helal Olsun…

  30. almış olduğun kararın, ” keşke ” ye dönüşmemesini dilerim.başarı hep seninle olacaktır,bundan şüphem yok.

  31. Hayırlı olsun Sinan Bey, Mesajınızı ilk okumaya başladığımda Otopark’dan ayrıldınız zannettim devamını okuyunca çok sevindim. Sizsiz Otopark düşünülemez. Başarılar.

  32. ooo abi hoşgeldin ya.
    tam istediğim oldu.
    tamamdır artık diğerlerine gerek yok.
    And + Sinan bu iş tamamdır.

  33. Çok güzel bir haber.Bu kadar özveri karsiliğini bir gün elbet alacak,daha da iyi yerlere geleceksiniz insallah. Bu kalite ile dünya otomobil medyasinda en iyi yeri almaniz dileğiyle. Not: Stuttgarttaki 330 d testi sözün var unutma:)
    Sevgi ve saygilar

  34. memurum kahverengi takım elbisemi çıkarıp bu sektöre meyletmek istiyorum sende olan cesareti bana da öğret sinan koç 😀

  35. Sinan abi, severek takip ediyoruz seni, yeni is hayatinda basarilar abi. Bu arada sizlerden biri olmak icin ne yapmamiz gerekiyor abi? Sizden biri olmak cok isterdim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu