Haberler

Gırtlak Spec. M4 Coupe




BMW, argo bir tabirle “ağzına kadar dolu” olan M4 Coupe’nin yeni videosunu yayınladı.

Stok hali bile oldukça ilgi çekici olmasına rağmen, ünlü Alman otomobil üreticisi “Tamam, artık oldu.” demeyip, çalışmalarını devam ettirmiş ve M-Performans dokunuşlarıyla arabayı baştan çıkarıcı bir havaya büründürmüş. Bütün opsiyonel maddeleri barındıran model, aero paketindeki karbon fiberden imal edilen ön splitter, ızgaralar, yan marşpiyeler ve bagaja monteli arka spoyleri yollarda sergilemekte.

Arka difüzörü, ayna başlıkları ve tavanı da aynı malzemeden olan M4, dört çıkışlı Akrapovic marka egzos sistemi ile donatılmış, ayrıca çift kollu 19 inç ebatlarındaki siyah renk M jantları, mavi fren kaliperleri ile harmonik bir görünüme kavuşturulmuş. Otomobilin dışındaki son estetik düzenleme ise Alpine Beyazı renginin M gövde grafikleriyle harmanlanması olmuş.

İç kısımda, Alcantara ile giydirilen yarış ekranlı M Performans direksiyon, karbon, alüminyum ve benzeri malzemelerle birlikte kullanılmış.

Haberi noktalamadan önce, bütün bu bahsedilen özelliklerin BMW M3 Sedan ve M4 Convertible için de sunulduğunu belirtelim.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Bmw’nin bence tasarım olarak en güzel aracı M4. Ayrıca bu paketle birlikte (m4).(m4) olmuş. Bir de manuel olsaydı tadından sürülmez olurmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu