Haberler

Shooting Brake Mustang




Theophilus Chin isimli bağımsız tasarımcısı, Ford Mustang’in Shooting Brake versiyonunu sanal olarak canlandırdı. Bir hatchback havası da olan bu canlandırma nereden çıktı diye sorarsanız, Mustang’in tarihine bakmanız yeterli. Mustang’in tarihinde zaman zaman Shooting Brake modeller oldu. Hatta bu modellerin, zamanın araba dergilerinde fotoğrafları bile yayımlandı, fakat hiçbiri seri üretime geçemedi.

Mustang’in ayrıca 1955/56 yıllarında piyasaya sürdüğü oldukça cesur bir modeli de vardı. Arthur Camp’in tasarladığı ”Hobo” isimli bu ilginç Mustang, Shooting Brake bir araçtı ve fiberglass bir tavana sahipti. Bu tavan komple sökülebiliyordu ve bu sayade Mustang’in üstü tamamen açılabiliyordu. Bu ilginç Mustang’in fiyatı zamanında 595 dolardı ama fazla satamadı. Çünkü tavanını yerine takmak için en az 15 dakika gerekliydi.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu