Haberler

McLaren’dan özel 650S




McLaren Special Operations (MSO), sadece bir adet üretilecek 650S bazlı Project Kilo modelini tanıttı. McLaren’a göre bu araç, MSO tarafından üretilen en kişiselleştirilmiş ve en özel araçlardan biri olacak. Araca eklenen geniş karbon fiber opsiyon listesinde tavan, arka difüzör, kapı eşikleri ve entegre vites ışıkları bulunan gösterge paneli çerçevesi gibi parçalar bulunuyor.

Eklenen yeni parçalar arasında gövde rengi boyalı ve McLaren turuncusu logolu aluminyum su ve yağ deposu kapakları, MSO logolu ve yine McLaren turuncusuna boyalı kapı içleri ve 24 karat altın kaplamalı eksoz ısı koruyucusu göze çarpıyor. Araçtaki ilginç bir detay ise motor kapağındaki küçük kivi kuşu çizimi. McLaren bunun markanın kurucusu olan Bruce McLaren’ın doğum yeri olan Yeni Zelanda’ya bir gönderme olduğunu belirtiyor.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu