Haberler

Focus RS babalara geldi




X-Tomi Design ekibi, Ford’un geçtiğimiz günlerde Focus için RS spor modelini tanıtmasının ardından, Wagon modeli için de bir yapay görselleştirme çalışması yaptı. Hatchback modelinden alınan ilhamın otomobilin ön kısmına agresif bir görünüm olarak yansıtıldığını, farklı bir ızgara tasarımının seçildiğini ve hava kanallarının sportif bir şekilde yeniden tasarlandığını görüyoruz.

Arkaya baktığımızda ise çekici alaşım jantları, şık arka tasarımına entegre difüzör ve çift egzoz sistemi göze en çok çarpan detaylar.

Ford Focus RS Turnier rear2

RS Wagon modelinin üretileceğini beklemesek de böyle bir çalışmanın yapılması fikirleri değiştirebilir, çünkü Focus Wagon ile aynı sınıfta Leon ST Cupra, Golf R Variant gibi sportif wagon modeller bulunmakta. Bu araç eğer üretilirse hatchback’teki gibi 2.3 litrelik bir EcoBoost motorunu kullanması muhtemel. Bu güç ünitesi 315 beygir ve 433 Nm tork üretebiliyor.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu