FeaturedHaberler

2018 Volkswagen Jetta’nın ön tanıtımı yayınlandı




Sürekli kamuflajlı fotoğrafları ile objektiflere poz veren 2018 Volkswagen Jetta, kısa süre sonra üzerindeki örtüyü kaldıracak. Otomobilin resmi duyurudan önceki ilk ön tanıtımı ise Kanada’da yayınlandı!

2018 Volkswagen Jetta: Daha da büyüksün!

Volkswagen Jetta, Ön

Yayınlanan tanıtım görselinde Jetta’nın karartılmış bir silüeti göze çarpıyor. Bu silüetten genişleyen ön panjur ve yeni far yapısını çıkarabilmek mümkün. Bunun dışında ise ne yazık ki tasarıma ilişki herhangi bir detay verilmemiş. Ancak daha önce sızdırılan görüntülerden yeni Volkswagen Jetta’nın genel tasarımı hakkında fikir sahibi olmuştuk.

Daha önce yayınlanan casus fotoğraflarda yeni Jetta’nın boyutlarının, eski jenerasyona oranla önemli ölçüde büyüdüğü görülüyor. MQB platformunda üretilen otomobilin uzayan boyuna rağmen hafifleyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Otomobil, Güney Amerika pazarında 8 ileri otomatik şanzımana sahip 1.5 litre turbo TSI motor seçeneği ile satılacak. Yeni otomatik şanzımanın diğer pazarlarda da kullanılması bekleniyor. Ayrıca Jetta, yeni jenerasyonu ile beraber R-Line donanım paketine de kavuşacak.

Volkswagen Jetta, Yan

Tüm bunlara karşın 2018 Volkswagen Jetta’yı görmemiz için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Zira otomobil ilk olarak Ocak ayındaki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı‘nda görücüye çıkacak.

* Görselde 2019 yazmasının sebebi, Amerika’da 2019 model yılının 1 Ocak 2018’den itibaren başlamasıdır.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. BEN JETTA KULLANICISIYIM AMA KEŞKE ALMASAYDIM ADAMLARÜRETİM BANDINDAN ÇEKTİLER .FİYAT LİSTESİ 6 AY ÖNCEKİ FİYATTAN SABİT KALDI POLO LİSTE FİYATI 110.000 TL
    JETTA ÇIKMAYACAKSA FİYAT LİSTESİNDEN ÇIKARINDA PİYASA FİYADI MAADİL ARAÇLARA GÖRE BELİRLESİN BU KADAR JETTA KULLANICILARINI MAĞDUR ETMEYİM MARKANIN DEĞERİNİ DÜŞÜRMEYİN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu