Haberler

İzmir’de neler oldu?




İzmir Mahalli Pist Kupası 2. Ayak Yarışı, geçtiğimiz haftasonu İzmir Park Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirildi. Sezonun ikinci organizasyonunda pilotlar Kategori 1 ve Kategori 2 sınıfında kıran kırana bir mücadele ortaya koyarken bu kez sağanak yağmur ile de mücadele etmek zorunda kaldılar.

Kategori 1 yarışları çok çekişmeleri anlara sahne oldu. Siena’ların nefes kesen mücadelesindeki ilk yarışı Uygar BİRGİLİ birinci, Galip ATAR ikinci, Bilal SAYGILI üçüncü olarak tamamladı. Bu kategoride ikinci yarışta iyice artan rekabet atmosferinin seyrini yağışlı hava da etkiledi. İkinci yarışta birinci yine Uygar BİRGİLİ olurken, Bilal SAYGILI ikinci, Galip ATAR ise üçüncü sırada yer aldı. Yarışlar esnasında Galip ATAR pist rekoru kırarak kariyerinde yeni bir aşama kaydetti.

Türkiye’nin tek özgün yarış otomobili olan Volkicarların nefes kesen mücadelesinde günün sonunda Bahadır BİLSEV birinci sırayı alırken, ikinci sırada Ahmet MUTLUBAŞ, üçüncü sırada ise Aybars TARHAN yer aldı.

Günün sonunda düzenlen ödül töreninde derece alan pilotlar ödüllerini Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan’dan ve Ülkü Motorsport Takımı kaptanı ve Türkiye Şampiyonu Ümit Ülkü’den aldılar.

Kaynak: Tosfed

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu