Haberler

Bu sefer de üstten




Skoda, yeni Superb modeli için ipuçları yayınlamaya devam ediyor.

Aracın tanıtımına 4 gün kala yayınlanan bu son “teaser” fotoğraflarında dördüncü nesil Superb’in VisionC konseptiyle olan benzerliklerini daha belirgin bir şekilde görebiliyoruz. Volkswagen Passat B8 platformu üzerine kurulan ve Çek Cumhuriyeti kökenli markanın portföyündeki en lüks araç olan Superb, Alman kardeşinden bile daha büyük hacmiyle segmentinin en geniş aracı unvanı için yarışacak.

“Gelmiş geçmiş en iyi Skoda” olarak tanımlanan yeni Superb, ne kadar kullanışlı olduğu tartışılan 2 kademeli bagaj kapağı yerine geleneksel sedan araçlardaki bagaj kapağı tasarımı ile gelecek. Bu sayede bagaj hacmi 595 litreden 625 litreye yükselmiş. Bu rakam koltuklar katlandığında 1,760 litreye kadar çıkıyor. Ayrıca dingil mesafesindeki 80 mm’lik artış sayesinde diz mesafesi daya da iyileştirilmiş. İlk tanıtımda aracın sadece liftback modeli yer alacak olsa da, daha büyük hacimli Combi versiyonu ilerleyen zamanlarda gelecek. Aracın daha sportif bir versiyonunu üreteceğini belirten Skoda, vRS versiyonunun planları dahilinde bulunmadığını açıkladı.

17 Şubat Salı günü, Prag’da düzenlenecek tanıtımın ardından yeni Superb ile ilgili tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Skada’ya bak hele üstten çekim sanırsın ki Mercedes filan piyasaya çıkıyor. Bu kadar merakın ardından umarım güzel bir görünüm çıkar.

    1. fazla iyi birşey geliyor bir mercedes c ile kapışır hiç değilse boyuttaki üstünlüğüyle 🙂

  2. Harika! aracın üst çekiminden görülen o ki, sağlam bir kasa geliştirmişler. Tavandan kapılara doğru olan açı, ön çamurlukların spor şişkin görüntüsü, ön kaporta dizaynı BMW benzettim (e90 anımsatıyor), aynalar yuvarlak kavisleri ile şirin görünüyor, ön panjur ( ızgaralara ) modifiye edildi mi, önden görünüşü bir çok kişiyi cezbeder.
    Yakıt+performans+fiyat optimum değerlerde olursa, çok iyi satış rakamlarına ulaşacağını düşünüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu