Haberler

Sizin anneniz bunu yapamaz




Daha önce bir çok Gymkhana parodisi gördük, ama yapılana kadar bir Amerikan firmasının bu kadar iyisini yapacağını bilemezdik.

Momkhana ismini verdikleri klip, bir annenin Toyota Sienna model minivanıyla çocuklarını okuldan alıp spor ayakkabı mağazasına yetiştirmesi senaryosuna dayanıyor. Tabi ki araç normalden hızlı gitmesi ve drift yapabilmesi için modifiye edildi. Araca Camaro’larda kullanılan 550 beygir(410 kW) güç üreten bir motor takıldı. Süspansiyonlar, frenler ve jantlar tekrar elden geçirildi.

Bu eğlenceli video ve klibin nasıl hazırlandığını gösteren videoyu aşağıda sunuyoruz.

NOT: Bu kliplerde hiçbir anne ve çocuğa zarar gelmemiştir.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. haberi yapan arkadas baslıktan dolayı rahatsız oldum sacma sapan baslılkar atmayın gecenlerdee bu kıza ne oldu adında paylasım yapıldı abuk subuk baslıklarla otopark ailesinden sogutuyosunuz ınsanı ayrıca merak etme bu hareketlerden daha ıyılerını yapan annem ve arkadaslarımın annelerı var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu