Haberler

Alçak Volkswagen




Volkswagen, yeni Sport Coupe Concept GTE (CC) modelini 85’inci Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttı.

Şık ve sportif görünümünü, yüksek teknolojiyle birlikte sunacak olan yeni nesil CC, çoğu VW gibi MQB platformunda yükseliyor. 4 kapılı coupe tarzı bir otomobil olan CC, eğimli ve alçak tavan yapısı, uzun kaputu ve çift egzoz çıkışı ile sportif tarzını vurguluyor. Fuarda sergilenen CC, 4869 mm uzunuluğa, 1864 mm genişliğe ve 1407 mm yüksekliğe sahip.

480 litrelik bagaj hacmiyle CC, sportif tarzını kullanışlılıkla da birleştiriyor. Açılabilen panaromik tavanla beraber, zaten geniş olan iç mekan daha da ferahlıyor. Ayrıca çok sayıda fiziksel düğme de yerini dokunmatik ekranlara ve düğmelere bırakmış.

21 inçlik alaşım jantlara sahip CC, GTE versiyonunda V6 TSI motorla beraber çalışan iki elektirik motoru sayesinde toplam 360 hp güce ulaşmış. Bu güçle beraber CC’nin 0’dan 100’e hızlanması ise yalnızca 5.2 saniye sürüyor. Elektrik modunda yaklaşık 50 km menzile sahip olan CC, ortalama yakıt tüketiminde ise 2 litre gibi çarpıcı bir değer sunuyor.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Volkswagen’in Atlas ve Arteon ile başlayan yeni nesil tasarım çizgisini çok beğeniyorum. Atlas ve Arteon’daki yeni nesil tasarım anlayışını yeni nesil Touareg’de de göreceğiz. Sadece Touareg’de görmekle kalmayız (Polo, Golf, Scirocco) gibi modellerde de göreceğiz. Arteon Volkswagen’in sabırsızla beklediğim modeli

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu