Haberler

Periyodik Bakımlar Artık Evinizin Önünde Yapılıyor!




Özellikle otomobil satışlarıyla orantılı olarak özel servislerin artması, kullanıcının daha rekabetçi fiyatlara hizmet satın almasına da zemin hazırlıyor. Satış sonrası hizmetler konusunda en fazla dikkat çeken detayların başında servis ücretleri geliyor. İşte tüm bu yeniliklere ayak uyduran Mobil Oto Servis, hem uygun fiyat, hem de kapıda bakım hizmeti sunarak  oto servis kavramını en baştan tanımlıyor. Bir nevi gezici hizmet sunan Mobil Oto Servis sayesinde, tüm periyodik bakımlar ev ya da iş yerinizin önünde, orijinal yedek parçalarla, istediğiniz saat ve günde yapılabiliyor.

Periyodik bakım hizmetinin yeni tanımı

Mobil Oto Servis’in yaptığı bu hizmette işlemler gayet basit bir şekilde yapılabiliyor. Öncelikle mobilotoservis.com üzerinden arabanızın marka ve modelini girerek ücretsiz fiyat teklifi alıyorsunuz. Daha sonra aldığınız teklifi onaylarsanız müşteri temsilcileri tarafından aranarak yapılacak işlemler hakkında bilgi alıyorsunuz. Size tek tek hangi araba parçaları kullanacaklarını ve işlemleri nasıl yapacaklarını anlatıyorlar. Daha sonra randevu günü Mobil Oto Servis teknik ekibi belirlemiş olduğunuz adrese gelerek aracınızın bakımını arabanızın park etmiş olduğu yerde yapıyor. Filtre değişimi, motor yağı değişimi, fren balatası değişimi ve fren diski değişimi, buji değişimi gibi, birçok farklı hizmeti evinizin veya iş yerinizin önünde arabayı park ettiğiniz yerde yapabilen Mobil Oto Servis işlemler sonrasında da arabanızı bilgisayarlı arıza tespitinden geçiriyor. Arabanızın ihtiyacına göre amortisör değişimlerine kadar varabilen farklı işlemleri de mobil olarak sağlayan Mobil Oto Servis, kapıda yapılamayacak ağır bakım (triger kayış değişimi vb.) işlemlerini de 5 katlı Mobil Oto Servis Garage binasındaki servis alanında müşterilerine sunabiliyor. Arabanızın park ettiği yerde bakımların nasıl yapıldığını merak edenler alttaki videoyu izleyebilirler.

Servis ücretleri konusunda da iddialı

Periyodik bakımlar tamamlandıktan sonra size bir garanti belgesi sunuluyor. Bu belge sayesinde Mobil Oto Servis’te yapılan tüm işlemler 1 yıl veya 10.000 kilometre garanti altına alınmış oluyor. Yedek parça konusunda OEM olarak bilinen orijinal yedek parça üreticileri ile çalışan Mobil Oto Servis fiyat ve kalite değerlendirmesi yaptığınızda birçok firmaya göre oldukça uygun fiyatlara işlemleri yapabiliyor. Kredi kartına taksit sunulması, tüm işlemlerin faturalı yapılması, arabanızın bakım geçmişini bilgisayarınızdan veya akıllı telefonunuzdan takip edebiliyor olmanız, arabanızı satacakken servis kayıtlarının çıktısını alıp belgeleyebiliyor olmanız Mobil Oto Servis’in öne çıkan diğer özellikleri. Şu an için sadece İstanbul’da faaliyet gösteren Mobil Oto Servis,  birçok araç sahibi için oldukça pratik bir hizmet sunmuş oluyor.

* Bu bir sponsorlu makaledir.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu