Haberler

Lansmana özel




Opel, 15 bin TL’ye 15 ay vadeli ve yüzde 0 faizli, lansmana özel kredi fırsatını, sağladığı güvenlik özellikleri ve düşük tüketimiyle dikkat çeken Corsa modellerinde sunuyor. Renkli iç ve dış tasarımı ile birlikte üst sınıf teknoloji özellikleri sunan Yeni Corsa 5 kapı 40 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Opel Finans ile 48 ay vadeli 15.000 TL kredi kullanan otomobil severler ayda 366 TL taksit imkânı ile Corsa sahibi olabiliyor. Yeni Corsa akıcı hatları, sportif ızgarası, kanat tasarımlı farları, akıcı tavan ve bel çizgileri, etkileyici arka tasarımı ve özel üretilen kaliteli materyaller ve gümüş dekor detaylarıyla sürücüsüne sıcak bir ortam sunuyor. Şehir içinde direksiyonu yumuşatan City Modu ve park yeri bulduğunda kendi kendini park etmesini sağlayan gelişmiş park pilotu özellikleri de dikkat çekici.

Opel’in kişiselleştirme özellikleriyle dikkat çeken modeli ADAM’a 2015 yılından itibaren, 1.4 litre 87 beygirlik Easytronik şanzıman ve 1.0 litre 115 beygirlik Turbo 6 ileri manuel şanzımanlı olmak üzere 2 yeni motor ve şanzıman seçeneği eklendi.

ADAM’ın 3 kapılı mini crossover modeli ROCKS,140 km/saat’e kadar hızla giderken 5 saniyede açılan katlanabilir kumaş tavana sahip. ADAM ROCKS 1.4 litre 87 beygir 59.769 TL, 1.0 litre 115 beygir 65.253 TL’den başlayan fiyatlara sahip.

Mokka 62 bin TL’den başlayan fiyatlar ile üç farklı donanım seviyesi ile satışta. Segmentinin en sessiz ve en güçlü motoru 1.6 litre 136 beygir Almanya’da üst üste 2 yıldır yılın 4×4 ödülünü kazanan Mokka’da. Heyecanla beklenen 1.6 dizel motor seçeneği mart ayında 77 bin TL’den başlayan fiyatlarla Opel Showroomlarında. EU6 ya uyarlanmış, gürültü, ses ve titreşim konularında tam not alan , düşük yakıt tüketimi, düşük emisyon ve yüksek performans sunan 1.6 dizel motoru, Mokka’da Mart ayında düz vites, önümüzdeki aylarda otomatik vites ile sunulacak.

Opel Astra HB 50 bin, Astra Sedan 51 bin, Meriva 58 bin, Insignia 79 bin, Cascada 123 bin, Opel Zafira 87 bin TL’den başlayan fiyatlarla Opel yetkili bayiliklerinde satışa sunuluyor.

Not: Mart ayı için geçerli OFS oranlarımız 0 km Opel araçları için 1-24 ay %1,02; 24 aydan sonraki vadelerde 48 aya kadar %1.04 olarak uygulanmaktadır.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Opel’in yeni 1600 cc’lik dizel motoru her yerde fazla yakıt harcıyor bir dizele göre diye bilgiler var ama gel gör ki Düşük Yakıt Tüketimi vs.’den bir sürü tam not almış nasıl iş anlamadım.

    1. motorun fazla yakıt harcamasında ziyade Opel’in otomobilleri fazla ağır sınıflarına göre. problemin kaynağı bu.

  2. 48*366=17.568 yapar, neresi sifir faiz? Bariz bir sekilde yillik %4’e yakin faiz yapar. Dusuk mu derseniz, evet dusuk ama sifir degil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu