Haberler

Ehliyet sınavını geçemedi ve…




Bu 1968 model Austin Mini Van’ın mil sayacı sadece 302 mili gösteriyor, yani 486 kilometreyi. Peki 47 yıllık bu araç nasıl fabrikadan yeni çıkmış gibi kaldı?

Kuzey İrlandalı G. Crumcott isimli bayan ehliyet sınavını geçeceğine o kadar çok inanmış ki, henüz sınavı geçmeden £400’a Austin Mini Van aracı alıp garajına koymuş. Ama maalesef ki ehliyet sınavını asla geçememiş. Sonuç olarak araç 30 yıl boyunca koltuklarının plastik koruyucuları bile çıkmamış bir vaziyette garajında beklemiş. Yaklaşık 30 yıl sonra 1997’de aracı satışa çıkardı ve BMC Mini satışları yapan bir satıcı aracı satın aldı. Şimdi ise tekrar satışa çıkıyor.

Araç 28 Mart’ta Birmingham’da açık arttırmaya çıkarılacak. Her şeyi tamamen orjinal olan aracın yüksek bedellere satılacağı tahmin ediliyor.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu