Haberler

Gönülleri almak için geliyor




İkinci nesil BMW X1 Nürburgring pistinde test edilirken kameralara yakalandı. Araç her ne kadar ağır kamuflaj altında olsa da, şimdiden yerini alacağı modelden çok daha iyi göründüğü gözlerden kaçmadı.

BMW’nin yeni ‘compact crossover’ modelinin casus fotoğraflarına baktığımızda, tasarım anlamında markanın diğer X modellerine oldukça benzediğini görüyoruz. Teknik açıdan baktığımızda ‘Yeni X1’de, 2-serisinde kullanılan ve önden çekiş sunan ‘Active Tourer’ sisteminin yer aldığını görüyoruz. Bu da yeni modelin, tasarımının yanında altyapısının da değiştiğini gösteriyor.

Yeni X1’de önden çekiş sistemi (FWD) standart olarak sunulacak ve dört tekerlekten çekiş sunan xDrive sistemi de opsiyonel olarak satın alınabilecek.

‘Yeni X1’ için en ilgi çekici detay ise modelin bir diğer versiyonunun arka tarafında, sadece çocuklar için ayrılan ekstra iki koltuğun bulunacak olması. Bu 7 koltuklu versiyon şimdiden BMW hayranlarını meraklandırıyor.

BMW tasarım ekibi başkanı ‘Karim Habib’, önümüzdeki yaz modelin erken bir tanıtımının olabileceğini söyledi. Bu tanıtım, Eylül ayında yapılacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı öncesinde bir ön gösterim niteliğinde olacak. Ayrıca modelin 2016 yılı içerisinde satışa sunulması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu