Haberler

Öksüz ve yetim kaldı




Jeremy Clarkson’ın askıya alınması üzerine BBC, 22.sezonun planlanan takvimdeki son 3 bölümünü tamamlamak için James May ve Richard Hammond’ın kamera karşısına geçip şovun stüdyo kısımlarını çekmelerini istedi. Fakat Hammond ve May bekleneni yaptı ve “Ya hepimiz ya hiçbirimiz” diyerek kalan bölümleri Jeremy Clarkson olmadan çekmeyi reddettiler.

Peki bu ne anlama geliyor? Top Gear’ın geniş hayran kitlesi gibi, James May ve Richard Hammond da şovun Jeremy Clarkson olmadan yürüyemeyeceğini, aynı tadı vermeyeceğini benimsemiş. Her ne kadar Jeremy Clarkson işine dönmekte isteksiz olsa da hayranları tarafından başlatılan imza kampanyası 970.000 kişiyi bulmuş durumda ve her geçen dakika artmaya devam ediyor. Dileriz ki “orangutan” görevine geri döner ve biz de onu zevkle izlemeye devam ederiz.

İmza kampanyasına katılmak için tıklayın.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. milletin değerleriyle bu derece alay eden biri bence ekranda olmamalı zaten richard ı severdim o gitmesin ama 🙁

  2. jeremy sevmiyordum bene iyi oldu. Digerleri onun yüzünden çıkmayacaksa çıkmasın. Başka program yok sanki…
    And, Muhip, Sinan bize yeter :D:D:D:D:D

  3. Abi bırakın şimdi milletin değerleri milletin değerleri. Milletin değerleriyle dalga geçiyor ama tüm dünyada reyting rekorları kırıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu