Haberler

‘Klasik zarafetini’ korumaya kararlı




Lexus, 2015 Shanghai Otomobil Fuarı’nda tanıtmayı planladığı 2016 ES modeli için bir fotoğraf yayınladı.

Lexus’un altıncı nesil orta sınıf lüks sedanı ES aracı, üç yıl satışta kaldıktan sonra yenilenmeye hazırlanıyor. Yayınlanan fotoğrafa baktığımızda yeni gelecek olan modelin, yeniden tasarlanan bir ön ızgaraya, geliştirilen ön farlara ve bumerang şeklindeki üzerinde siyah grafikler bulunan LED gündüz farlarına sahip olacağı görülüyor.

Aracın ön tamponunun daha keskin bir tasarıma sahip olacağı ve daha köşeli sis farlarına sahip olacağı söyleniyor. Araç hakkında şu an daha fazla detay bilinmiyor ancak Lexus’un deyimiyle araç ‘klasik zarafet ile sürüş sırasında daha dinamik bir deneyim ve lüks işçilik’ tabirlerine uygun olacak.

Makyajlı 2016 Lexus ES 20 Nisan’da Shanghai’da tanıtılacak.

İlgili Makaleler

3 Yorum

    1. Hybrid e teşvik niteliğinde vergi indirimi olsa da gelse (zaten araçlarının çoğunda hybrid modeli var) bu sefer millet para vermez lexus a e bilmiyorlar lexus u gayet normal, hal boyle olunca Türkiye pazarından çekiniyorlar.

      1. o araç ülkemize vergi indirimiyle gelsin piyasası yok der almaz bizim alman yalayıcı halkımız. parçası yok der, bakımı pahalı der, bişeyler bulur kendini ikna eder almamak için. ironik durum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu