Haberler

Yüzünü göstermemekte ısrarcı




Birkaç Maserati Levante test aracı Nürburgring ve çevresinde test edilirken görüntülendi. Dışarıdan hala yükseltilmiş bir Ghibli gibi gözüken otomobil, Maserati’nin ilk crossover modeli olacak ve 2011’de tanıtılan Kubang konseptinin bir yol versiyonu olacak. Ghibli gövdesiyle test edilmesinden anlaşılacağı üzere Ghibli’yle platform kardeşi olacak otomobil daha yüksek ve geniş bir gövde ile Q4 dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak. Halen bir Ghibli olarak test edildiği için Levante’nin iç ve dış tasarımıyla ilgili kimsenin bir bilgisi yok.

İtalya’nın Torino kentinde üretilecek olan Levante, 2016’nın Ocak ayında Detroit’teki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak ve bundan kısa bir süre sonra satışa sunulacak. Maserati’nin planladığı 4 yeni modelden biri olan Levante’yi öncelikle Aliferi Coupe, sonrasında ise 2017 yılında gelmesi beklenen Alfieri Cabrio ve 2018’de gelecek olan yeni jenerasyon GranTurismo takip edecek. Maserati, diğer Fiat-Chrysler otomobilleriyle çakışmayı önlemek üzere Levante’den daha küçük bir SUV üretmeyeceğini de açıklamıştı.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu