Haberler

Bu defaki hazır




Lada’nın 2015 yılında Türkiye’ye geri dönmesiyle birlikte satışa çıkacak modeller bir bir açıklanmaya devam ediyor.

Son olarak Lada Granta modelini de Türkiye’de satışa çıkaracağını açıkladı. Granta Liftback, Sedan ve Sport olmak üzere 3 donanım paketiyle satışa çıkacak. Otomatik seçeneği de mevcut.

2015 yılına çok hızlı bir giriş yapan Lada başarılı işlere imza atacağını otomobillerinin tasarımıyla da ortaya koyuyor. Şuana kadar açıklanmış olan tüm modellerin hepsini beğendik. Tabi ki showroomlardaki detaylı incelemelerimizi gerçekleştirdikten sonra düşüncelerimiz daha da netleşecektir.

Şimdi sizleri Lada Granta modelinin resimleriyle başbaşa bırakalım. Unutmadan Lada Granta fiyatının 28 bin ile 40 bin TL arasında olması bekleniyor. Fiyatlarla ilgili net açıklama yakında Lada firması tarafından yapılacak.

 

Kaynak: trafikteyim.net

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. arabayı lada larda öğrendim babam 13-14senedir lada kullanıyordı eskisine göre bence çağ atlamış fiyatıda biraz ugun olursa bence türkiyede yürür gider.. sport ta da farklılıklar var baya motor iç döşeme falan bu sefer kafa yormuşlar.

  2. Symbol’ün yandan yemişi, yan profilden bakıldığında symbol’ün ta kendisi.

  3. Alacaklara hayırlı olsun şimdiden, ülkemizde Symbol e göre ciddi bir fiyat avantajı olması gerekir sanırım tutulması için. Bu arada 9. resimde yanyana sıkışmış 3 yolcuyu görmek mümkün (:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu