Haberler

Range Rover Sport yenilenmiş yüzüyle yakalandı




Makyajlı Range Rover Sport hafif bir kamuflaj ile birlikte test edilirken yakalandı. Casus arkadaşlar da otomobildeki geliştirmeleri gözlemlemek için fırsat bulmuş oldu.

Kamuflajın yerleştirilmiş olduğu yerlere göz attığımızda firmanın, otomobilin ön tampon bölgesine daha çok yoğunlaştığını görüyoruz. Yan taraflarına dikey hava girişleri yerleştirilmiş olan ön tampon, merkezdeki açıklığın genişletilmesiyle beraber nispeten daha büyük gözüküyor. Dışarıda gözlemleyebildiğimiz bu gelişmelerle beraber otomobilin SVR’dan izler taşıdığını söyleyebiliriz. Firmanın, otomobilin arka tarafında da değişiklikler yaptığını, fakat bu kamuflajlı araçta bunların bulunmadığı düşünülüyor.

İçeride de büyük değişiklikler barındıran Range Rover Sport’ta, eskiden kullanılan 8 inç büyüklüğündeki ekran yerini 10.2 inç büyüklüğünde yeni bir ekrana bırakmış.

Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen modelin, bu yılın sonlarına doğru veya 2017 yılının başlarında bayilerdeki yerini alması bekleniyor. Şimdilik toplayabildiğimiz bilgilerin sınırlı olduğu otomobilin motor departmanında büyük değişikliklere gidilmesi beklenmiyor.

 

Tarık Erbaş

Arabalara olan tutkum, pantolonlarımın dizleri yırtılana kadar, halı motiflerinde model arabalarımı sürmem ile başladı ve aynı tutku ile devam ediyor. 1998 doğumluyum, Vefa Lisesi'nde okuyorum. Otopark ailesinin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu